lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kuola Lumpuriin

No niin, yritan olla nopea, silla internet aikaa on enaa 15 minuuttia.

Perhentian saaret on todellinen paratiisisaari. Ollaan nautittu todella paljon ajasta taalla. Jos muuten yritatte soittaa, niin puhelimeni ei toimi jostain syysta. Nikon saa normaalisti kiinni.

Parasta matkustamisessa paikkojen lisaksi parasta on uusiin ihmisiin tutustuminen. Ollaan vietetty kaikki paivat taalla saksalaisen Freddien kanssa. Aivan loistava tyyppi. Ja nyt viimeisina paivina meilla on ollut todella mukava porukka. Paivat kuluu opettaessa poita ja keppia ihmisille rannalla ja iltaisin ollaan esiinnytty baareissa. Ainut huono homma on vain, etta taalla ei ole lamppuoljya, joten pitaa pyorittaa dieselilla, joka on paljon kuumempaa ja vaarallisempaa. Muutamat palovammat siis loytyy molempien kehosta.

Toissapaivana kaytiin snorklaamassa ja nahtiin paljon haita seka iso kilpikonna. Koko reissu oli todella upea enka pelannyt enaa haitakaan niin paljon.

Yhtaan kaarmetta en ole nahnyt koko reissulla ennenkuin eilen. Bythoni oli hiipinyt jonkun turistin bungalowiin. Mies oli vain tyynesti nostanut kaarmeen ja toi sen meille naytille. Huh...


Tanaan lahdemme siis kohti Kuola Lumpuria yobussilla ja huomen illalla lahtee lento takaisin Bangkokkiin.

Terkkuja ja haleja kaikille!

2 kommenttia:

  1. Heippa!!
    Kaikki mukava loppuu aikanaan,
    tervetuloa takaisin.
    Hyvää loppumatkaa!!
    Haleja m ja v

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Teillä on ollut upea reissu, mutta kiva saada teitä taas takaisin näihinkin maisemiin.

    - Isä -

    VastaaPoista