lauantai 4. helmikuuta 2012

Los Litros

Viikonloppu! Viimeinen lauantai täällä Leonissa. Seuraava lauantai vietetäänkin sitten Cancunissa.

Eilen shown jälkeen jäimme Feria-alueelle pörräämään. Haimme ruokaa kojusta ja menimme sen jälkeen istumaan Los Litros - nimiseen kuppilaan. Paikan nimi ja erikoisuus tulee drinkeistä. Mitä vain tilaatkin, se on litran kokoinen. Näin ollen siis tilasimme Mohitot. Yksi litran mohito maksaa euroissa n. 4 euroa... ja hyvää oli. Paikallinen coverbändi soitti kuppilassa - erittäin hyvin ja meksikolaiseen tyyliin - liian kovaa. Paikat oikein kilpailevat siitä, missä kuppilassa musiikki soi kaikkein lujimpaa. Joka tapauksessa meillä oli erittäin kivaa ja intouduimme koko porukan voimin tanssahtelemaan tuoleilla. Tänään enne showta kipaisen apteekin kautta ja ostan korvatulpat.. Korvat nimittäin soivat vielä puoli tuntia hotellille saapumisenkin jälkeen.

Joku omituinen flunssa/mahatauti pyörii keskuudessamme ja kaataa porukkaa petiin. Eilen jouduin opettelemaan yhden vanne-osuuden ennen showta, kun tyttö joka normaalisti sen teki, sairastui. Haasteita, haasteita... mutta se on erittäin antoisaa mielestäni. Ennen tänne tuloa en ole paljoa multihooppaillut = pyörittänyt useaa vannetta, mutta nyt menee jo kolmen vanteen pyöritys samaan aikaan polvissa, vyötäröllä ja rintakehällä.

Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, täällä on ihan hirmuisesti kenkiä... niin paljon, etten osaa oikein ostaa yhtään mitään. Kaikki on niin kivannäköisiä, ja hieman liian korkeita. Tyydyn siis vain katselemaan ja ihmettelemään.

Luin juuri Kamila Shamsien kirjan Poltetut varjot. Erittäin hyvä kirja. Kertoo Nagasakin ydinpommin uhrista ja hänen selviytymisestään. Suosittelen.

Terkkuja kaikille täältä uima-altaalta!
2 kommenttia:

 1. Terkkuja täältä Iisalmen takaa. Pakkasta On-41c. !! Oli elämys saunoa savusaunassa ja istua paljussa noin kylmällä , tosin mieluusti istuskeltais siellä altaalla kuumassa . Nauttikaa viimeisistä päivistä täysin rinnoin !
  T: I & T

  VastaaPoista
 2. moikka!! hyvinkö pyyhkii vai mitä?

  tervetuloa talveen!!!
  k ja s

  VastaaPoista