torstai 2. helmikuuta 2012

Parantola

Täällä taas istutaan uima-altaalla - muutaman pilvisen päivän jälkeen. Lämpötila on nyt noin +30 astetta ja luimme että suomessa se on - 30 astetta. Huih!

Päivät lähestyvät loppuaan. Showta on jäljellä enää 6 päivää. Kyllä iskee pieni haikeus. Showt rullaavat niin hienosti omalla painollaan ja tuntuu että sillä voimalla, minkä saan yleisöltä, jaksan vaikka kuinka pitkään.

Eilen lähdimme aamushown jälkeen shoppailemaan leather markettiin = nahka-markettiin =D. Ja voin vannoa, etten ole eläissäni nähnyt niin paljoa vaate- ja kenkäliikkeitä. Vieri vieressä usean kilometrin matkalla joka suuntaan. Olihan sitä sitten pakko napata pari laukkuakin mukaansa.

Nyt useampi iltapäivä on mennyt reenaillessa. Teemme showssa 7 tytön tuplavannekoreon ja laulujen lisäksi teen flowwandia sekä käsitulia.Paljon uusia temppuja on tullut mukaan menoon ja uusia hienoja ideoita meidän omia koreoita varten.

Isä varmaan muistaa, kun Espanjassa aikanaan kävimme semmoisessa kauhujen talossa, missä käveltiin eri "kauhuelokuvissa" ja oikeat näyttelijät lavastivat kohtaukset... Uskokaa,han että se oli erittäin pelottavaa.
Täällä on hieman samanlainen juttu nimeltä Parantola. Vanha sairaalarakennus ja ennen sisään menoa tulee ohjeet: Älkää juosko, älkää huutako ja jos menette paniikkiin huutakaa EXIT, niin teidät tullaan hakemaan. Homman nimi on siis 2-3 hengen porukoissa mennään ovesta sisään pilkkopimeään vanhaan sairaalaan vain taskulampun valo seurana. Sitten sieltä pitää löytää tie ulos, kun zombeja on joka puolella. Resident Evil - peli, mutta elävänä. Osa meidän porukasta vieraili siellä eilen ja kertoi paniikin olevan lähellä, vaikka yrittää todistaa itselleen, että tämä on näytelmää... Itse ajattelin käväistä parantolassa tänään... Jaiks!

Asioita, joita aion tuoda mukanani suomeen sydämessäni: quagamole, aito salsa, michellada, chillada, corona/sol con limon, pop-rockmusiikin, ystävällisyyden sekä halun opetella espanjan kieltä...
Asioita, joita en jää kaipaamaan: luuydinhyydyke sekä keitetty siannahka..

Tänään mennään taas syömään varmaankin sinne meksikolaiseen ravintolaan, missä jamittelimme viime viikolla.

Ai niin, Äiti, Riitta ja Illusia, kun tulette voisitteko ostaa minulle pari suomenkielistä pokkaria lentokentältä, jotain hyväntuulista ranta/lentokonelukemista. Olen lukenut kaikki kirjat, mitkä otin mukaan... Kiitos =)

Adios! Ja terkkuja kaikille!!!!1 kommentti:

  1. Ihana että oleskelunne ja esiintymiset ovat sujueet hienosti. Tammikuu on ollut täällä kiireinen (Oslo/Tukholma/Hannover)ja on kiva päästä lämpöön lepäilemään. Me jo fiilistellään Ilun ja Riitan kanssa maanantain lähtöä. Lapissa on pakkasta -38 astetta ja Hesassakin yli 20. Ilman pitäisi kyllä lauhtua takaisinpaluumme aikoihin. Nauttikaa vielä viimeiset päivät täysillä, ensi viikolla nähdään. Miss y!!! Aila

    VastaaPoista