sunnuntai 29. tammikuuta 2012

laulava aamupala

Viikonloppu hurahti nopeasti. Luksusta viikonlopuissa on se, että saa nukkua myöhään. Showt ovat vasta illasta.

Eilen oli reenipäivä. Lauloin yhdessä uudessa biisissä silkkinumeron aikana sekä reenasin tuplavanne-koreografiaa. Teemme kuuden tytön tuplavannekoreon mustavalo-osuudessa. Kiire on aina vaihtaa vaatteita, mutta ei se mitään. Parempi kiire kuin odottelu.

Kävelimme eilen eri reittiä feria-alueelle ja löysimme paljon uutta jännää.  Kävelimme katua pitkin, joka oli täynnä pieniä ravintoloita, kenkäkauppoja, vaateliikkeitä ja laukkukauppoja. Pitää mennä perehtymään kauppoihin paremmin huomenna. Kaiken kaikkiaan Leonissa on vaikka mitä jännää nähtävää!

Eilen tuli myös nähtyä paikallinen yökerho. Näytösten jälkeen bussi vei meidät La Nuit - nimiseen yökerhoon Ferian luistelijoiden kanssa. Siellä sitten tanssahdeltiin ja illan päätteeksi ostettiin ruokaa paikallisesta nakkikioskista - tacoja nakeilla ja sinapilla =D.

Äsken aamupalalla tarjoilija tuli sanomaan minulle, että paikalla on vieraita Chihuahuasta, jotka olivat katsomassa eilisen shown, he pyysivät voisinko laulaa koko aamupalayleisölle... Heh =D Siihen en kyllä nyt kyennyt.

Jahas, sitten olisi taas aika lähteä reeneihin klo kahdeksi ja vetää kolme hyvää showta klo 16.30, 18.30 ja 19.30...Lapsijono kaksi tuntia ennen näytöstä... tähän vielä 4700 lasta lisää...


Meidän vakiravintola

Ai niin täällä laitetaan chiliä ja juustoa ihan joka paikkaan. Viime viikolla kävin hakemassa kojusta hedelmäannoksen. Nainen heitti siihen päälle chilit ja sen jälkeen kysyi, että laitetaanko juustoa... Jännä makuyhdistelmä. Ei ole myöskään mitään peruslegendaa, että meksikossa on tulista ruokaa... Jos ei tulisuudesta tykkää, niin pitää hotellin aamupalallakin olla tarkkana sen kanssa mitä syö.

Ja sitten vielä kasvissyöjät.. Jos tilaat vege-annoksen, niin se tarkoittaa kanaa ja salaattia. Käsitettä - pelkkä kasvisruoka- ei tunneta, ei ainakaan Leonissa.


Prost!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti