torstai 12. tammikuuta 2012

Aamupalasta ja kansainvälisestä kielestä

Aamupala on aivan loistava. Tarjolla on 14 erilaista mössöä liha/kanapatoja, jotka vaihtuvat päivittäin. Olen vain latonut niitä lautaselle. Tänään selvisi, että pöydässä on tortillat niitä varten. Hedelmiä saa useaa erilaista sorttia, on tuoretta appelsiinimehua, kokki on paikalla valmistamassa erilaisia munakkaita.. Apupojat tekevät espressoa, cappucinoa meikein mitä vain kahvia, mitä mieli tekee.... Ei voi valittaa.

Tänään lähdin hieman huvittuneena aamupalalle. Käytin googletranslatoria ja koulun sanakirjaa apuna, kun kirjoitin lapun siivoojalle espanjaksi, että sänky on kova ja siitä puuttuu sijauspatja, lisäksi piirsin sängyn ja petauspatjan kuvan. Loppuun piirsiin sydämen, jonka sisälle hymynaaman. Kun siivooja tuli ja annoin lapun, hän alkoi nauramaan ja puhumaan kovasti espanjaa... Minä sitten vain virnuilin tyhmän näköisenä. Sen verran ymmärsin, että hän sanoi: pieni hetki. Hetken päästä siivooja saapuikin patjan kanssa...Tällälailla näin - niinkuin Annika sanoisi.

1 kommentti:

  1. Terkkuja Hesan räntäsateesta! On jo kova ikävä lämpimään. Aikamoista elämänkoulua käyt parhaillaan. Hankitko muuten itse esiintymisasusi sieltä vai oliko se jo valmiina? Oikein paljon temppiä, voimia ja onnea esityksiin!
    Love y, miss y!
    Aila

    VastaaPoista