keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Paluu arkeen

Vapaapäivä oli ja meni... Shown jälkeen lähdimme kaikki porukalla hotellille, josta vaatteiden vaihdon ja siistiytymisen jälkeen lähdimme feria-alueelle. Istuimme koko porukalla mukavassa ravintolassa muutaman tunnin ja palasimme hotellille.

Vapaa päivänä osa meistä lähti aamu 7:ltä Guatenavan kaupunkiin. Se on vanha kylä n. 1 tunnin matkan päässä Leonista. Me halusimme vain rentoutua ja ottaa rauhallisesti. Niinpä istuimme Nikon kanssa uima-altaalla ja tilasin ensimmäistä kertaa täällä ollessa uima-allas oluen. N. klo 14 maissa otimme taksin Leonin keskustaan. Leon on täynnä upeita vanhoja rakennuksia ja kirkkoja. Kiertelimme keskustassa ja kävimme syömässä. N. 19 aikaan palasimme hotellille... mäkkärin kautta. Loppuillan katselimme elokuvia ja rentouduimme.

Showt ovat joka päivä aivan totaalisen täynnä, mutta etenkin viikonloppuisin jonot ovat käsittämättömiä. Esim. sunnuntaina ihmiset jonottivat pienten lasten kanssa polttavan kuuman auringon alla 4 tuntia päästäkseen näkemään shown. Aamuisin showt ovat koululuokille ja esikouluille. Näinäkin päivinä lapset jonottavat jo ulkona, kun me saavumme paikalle n. 2 tuntia ennen.

Kuten jo aikaisin mainitsin, ilma on todella kuivaa. Iho vain rapisee pois ja ilman rasvaa ei pärjää. Kuivuus on aiheuttanut jo ongelmia mm. Ihmisten huulet ovat rikki ja nenä vuotaa verta kesken shown... Osalla taas ovat varpaan välit niin kuivuneet, että kynnet ovat repeytyneet hieman irti ja tulehtuneet. Antibioottirasva on siis kovassa käytössä. Itse olen aina kärsinyt ihon rasvaisuudesta, mutten koskaan kuivuudesta.

Tänään aamushown jälkeen odottelin, että pääsen altaalle loikoilemaan useaksi tunniksi, mutta joudummekin palaamaan esityspaikalla. Koko porukan työviisuimeissa on jotain hässäkkää, minkä vuoksi joudumme allekirjoittamaan papereita. Tuntien jo paikallisten toiminnan hitauden, siinä menee varmaan koko iltapäivä.

En vieläkään oikein käsitä, miten kaikki voi sujua niin hitaalla tahdilla, ei sillä että olisin itse maailman nopein toiminnassani, mutta esim. haimme eilen Mcdonaldsista ruokaa. Olimme ainoat asiakkaat ja työtekijöitä oli paikalla 11, silti odottelimme n. 30 minuuttia ruokaa... eikä tämä ollut ensimmäinen kerta... Pikaruokaa kerrassaan... =)

Kommettikenttä toimii taasen. Laittakaahan puumerkkiä tai viestiä tähän viestin alle, niin näen ketkä kaikki tutut tätä blogia lukevat.

2 kommenttia:

  1. Heips, täällä pajurannassa luetaan jokailta kuulumisia...olette todella kovalla koetuksella siellä, mutta varmaankin elämänkokemuksena vahvistavaa ja aikaa mikä ei koskaan unohdu:-)
    Alkaa itselläkin olla jo ajatukset siellä Mexicossa ja Ailan kanssa jo fiilistellään tulevaa..pian näen taas Illuusian ja alamme pakkaamaan...tarvitteko jotain mitä voimme tuoda tullessamme? Ainakin otamme ISOT laukut niin voidaan roudata teidänkin kamoja jos teillä on paljon matkatavaroita? Niin vältytään ylipainomaksuilta,kun Ilukin saa kuljettaa saman verran tavaroita kg määrällisesti kuin me muut! ILOISIIN TAPAAMISIIN! Sii juu...R

    VastaaPoista
  2. meitsi lukee ja haaveilee auringosta <3 -Anna-

    VastaaPoista