maanantai 16. tammikuuta 2012

duunia duunia...ja lisää vastoinkäymisiä.

Huhhuh... Rankkaa duunia on tehdä 3 showta päivässä. On tosin mukava päästä esitysten lomassa edes hetkeksi rentoutumaan, mutta koko ajan pitää olla todella vahvasti skarppina.

Vastoinkäymisistä: Toissapäivänä eräs ryhmämme tytöistä, alkoi saada ihottumaa. Noin tunnissa ihottuma levisi kaikkialle ja lopulta kasvotkin turposivat... Olin takahuoneessa vaihtamassa vaatteita, kun ambulanssi saapui paikalle ja vei tytön pillit päällä sairaalaan. Pahemman luokan allerginen reaktio jollekin.

Niko saapui eilen.. Väsyneenä ja tärisevänä. Pitkä lento ja jet lag tekivät tehtävänsä. Lisäksi kassi, jossa oli kaikki Nikon esiintymisvaatteet, treenikepit, esiintymiskepit, dragonstaffit jne, jäivät Dallasiin. Kuulemma kassi haisi liikaa öljylle.... Siinä meni tavaraa ainakin 1000 euron arvosta. Tänä aamuna ollaan siis selvitetty sitä asiaa, lisäksi minulla oli muutenkin hieman surkea olo ja ensimmäinen show piti vetää klo 10. Shown aikana onneksi tuli parempi mieli. Esiinnyimme lapsille. Paikalle oli kuljetettu köyhiä lapsia eri paikoista Meksikoa. Joka päivä sali on ollut täynnä ja ihmiset tulevat paikalle jonottamaan jo paria tuntia ennen, lisäksi ihmiset nousevat aina loppukumarrusten aikana seisomaan ja taputtamaan. Kuitenkin jostain syystä tänä aamuna tunnelma oli erityisen hieno. Lapset kirkuivat, taputtivat ja huusivat... ja ääneen hämmästelivät. Tuli jotenkin tosi kiva mieli. Tämä oli lapsille jotain ainutlaatuista =).

Terkkuja Illusialle! Kohta päästään yhdessä sukeltelemaan uima-altaalle! Äläkä huoli, kyllä me voimme nukkua samassa huoneessa! Täällä meidän hotellissa on pikku-papukaijoja ja ne lähettävät sinulle oikein paljon kraakunoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti