perjantai 27. tammikuuta 2012

Hieman toisenlainen ilta

Aamushow meni todella mukavasti eilistä muistellessa.

Paikallinen ravintoloitsija oli toissa viikolla katsomassa showta ja hän halusi kutsua meidät kaikki ravintolaansa syömään. Eilen siis esityksen jälkeen bussi kuljetti meidät Leonin kätköihin pienelle kulmakujalle.

Ravintola oli aivan täynnä paikallisia, näytti siltä kuin koko suku olisi paikalla. Meille oli varattu pöydät valmiiksi lavan edestä. Orkesteri alkoi soittaa. Hetken päästä meksikolainen äiti kahden pienen lapsen kanssa tuli luokseni. Pikkutytöt olivat varmoja, että minä olen merenneito, eivätkä uskoneet että olen ihminen laisinkaan. Niinpä äiti toi heidät tarkistamaan, onko minulla pyrstö vai jalat.

Ruokalista oli hyvin mielenkiintoinen ja helppo. Piti vain valita, otammeko pienen, keskikokoisen vai ison annoksen ja punaisena, vihreänä vai valkoisena. Mitä ruoka tulisi olemaan, siitä ei ollut meillä mitään käsitystä. Joimme yhdet koronat sekä omistajan vaatimuksesta tequilan. Tämän jälkeen ruoat saapuivat pöytään. Ensin ajattelimme, että kyseessä on alkukeitto. Ruoka oli iso lautasellinen soppaa, jossa oli mausteita ja lihaa. Sitten tarjoilijat alkoivat kantamaan pöytiin kaikkea mahdollista: avocadoa, mausteita, chiliä, salaattia, retiisiä, nachoja, riisiä jne... nämä kaikki sitten laitettiin soppaan omien mieltymysten mukaan. Oli erittäin hyvää ja ihan liian täyttävää, sillä sen jälkeen seurasi kilpailut.

Neljän tytön tuli osallistua kaljan juonti - kilpailuun, josta voittaja saisi sombreron. Marc halusi, että osallistun, koska olen suomesta =D. No, menin mukaan kilpailuun. Ingrid voitti ja minä tulin hyvänä kakkosena heti perään. Tämän jälkeen menin takaisin pöytään istumaan ja ravintolan omistaja pyysi Ingridiä laulamaan. Ingrid osoittikin minua ja koko 30 henkinen pesueemme alkoi hurraamaan joota. Lopulta Alex meni rumpuihin, Raymond kitaraan ja kaksi muuta meksikolaista soitti akustisia kitaroita... Jamit alkoi ja sitten minä menin laulamaan. Impovisoin ja jamittelin mukana menemään, kun muu porukka taputti ja hurrasi... Lauleskelin omia sanoja, välillä suomeksi välillä englanniksi.. Elikä jos näette hämmentävää pätkää youtubessa pienestä meksikolaisesta ravintolasta, jossa minä laulan täysillä lisää kaljaa... Niin kyse oli tästä tempauksesta.

Jamien jälkeen oli miesten vuoro ottaa kisaa tequilan juonnissa. Lavalla pyydettiin neljä miestä, kaksi meidän porukasta. Heille laitettiin värikkäät ponchot ylle ja kerrottiin mitä heidän piti tehdä.  Ensin piti ratsastaa ravintolaan, sitoa hevonen (mielikuvitus) kiinni, sanoa kovaan ääneen meksikoksi jotain "Minä olen Pancho Villa ja mieleni tekee tequilaa. Sitten tuli juoda tequila ja kirkaista perään heti meksikolaisittain. Huutoäänestyksellä meidän seurueemme Bitchi voitti.Ilta jatkui aamu kahteen asti iloisella soittelulla, tanssilla ja rupattelulla. Oli erittäin kivaa... aamullakin vielä hymyilytti.

Tänään onkin sitten vuorossa kaksi tärkeää showta. En tiedä miksi... mutta parhaamme laitetaan. Niko teki eilen showssa dragonstaff soolon.. jei!

Arriba! Terkkuja kaikille!

4 kommenttia:

 1. Lisää olutta....
  hyvää jatkoa täältä Suomesta----

  VastaaPoista
 2. Viva Meksiko !!
  Näin tipattoman tammikuun päätteeksi sopisi juuri tuollainen illanvietto. Tosin ensi viikonloppuna lähdetään viiskymppisille kohti pohjoista, jossa odotettavissa savusaunaa avannon kanssa, makoilua paljussa oluen kera ja karaokea aamuun asti. Ainoastaan ilman lämpö saisi olla korkeampi kuin -20. Takaisin tullessa ottakaa video esityksestä matkaanne.

  Sydämellisiä terkkuja : Ari ja Tarja

  VastaaPoista
 3. Pakkaset paukkuu nurkissa ja ei tee mieli laittaa nokkaansa ulos :-) Raija mummu ja Jorke Vaari lähettää paljon terveisiä ja sanoivat lukevansa aina mielellään teidän kuulumisia ..on kuin matkakirjaa lukisi, että tiedoksi vaan tääl on isot joukot seuraamassa mielenkiinnolla teidän päivien kulkua ja odotetaan aina uusia kirjoituksia....T: Pajurannan poppoo

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla! =) Jatkan kirjoittamista. Täällä on mennyt todella hyvin!

  VastaaPoista