lauantai 14. tammikuuta 2012

Sanoja ja kuvia

Pari päivää on vierähtänyt nopeasti ja raskaasti. Huh... Tulin juuri aamupalalta, joka on joka päivä klo 12 asti. Sopii hyvin minulle. Tänään siis showt jälleen klo 16, 18 ja 20.

Torstaina oli ensi-ilta. Halli oli täynnä ihmisiä ja tunnelma oli muutenkin loistava. Joudun käyttämään korvamonitorointia esityksissä, mistä en oikein innostu ja koen sen rajoittavana. Toisaalta muuta vaihtoehtoakaan ei ole, sillä meillä on mm. 8 liverumpalia ja pauke sen mukaista. Joka tapauksessa, minulla oli tunne etten tehnyt parastani lavalla. Esityksen jälkeen kuitenkin kaikki tulivat kiittelemään kovasti... ja myöhemmin näin shown videolta. Oikein hyvältä näytti ja kuullosti! Jes!

Satialla oli ensi-iltapäivänä synttärit, joten shown jälkeen palasimme hotellille syömään ja juomaan - olutta ja tequilaa. Oli erittäin mukavat ensi-ilta bileet, jotka kestivät aamu-5 saakka.


Seuraavana päivänä nousin klo 10 aamupalalle... Koko päivän oli pieni väsymys päällä. Aamupalalla sovin Timon ja Jonaksen kanssa, että lähdemme taksilla käymään Wahlmartissa. Otin altaalla aurinkoa 2 tuntia ja sitten lähdimme shoppailemaan. Ostin pääasiassa perusruokaa, mutta oli hauskaa nähdä millaista tavaraa/ruokaa oli myynnissä. Chililajikkeitakin oli useaa eri kymmentä.

Allasnaatiskelua

 Meillä oli eilen kaksi showta ja ne menivät oikein mukavasti, vaikka väsyttikin. Shown jälkeen menimme hotellin viereiseen ravintolaan syömään ja oluelle. Tai siis oluisille. Ravintolassa on aina happy hour - 2 olutta yhden hinnalla.
Ruokailun jälkeen painelin nukkumaan...

Ravintoloissa on salsakärryt, mikä on mielestäni aikas hauskaa. Ruokaa odottaessa mamma saapuu kärryn kanssa, missä on vaikka mitä tuoreita mausteita ja yrttejä... Saamme valita, mitä mausteita haluamme salsaan ja sitten hän valmistaa sen samantein... ja voin kertoa, että se on HYVÄÄ!

                                                       Salsamamma

Abdul ja Pancho


Esiintyjät ovat ammattiesiintyjiä Itävallasta, Saksasta, englannista ja Australiasta. Kaikki ovat äärettömän notkeita ja timmissä kunnossa.. Pitää itsekin hieman tarkkailla ruokavaliota, että mahdun vaatteisiin vielä shown lopussakin... Osa phoenixeista lähtee heti shown päätyttyä Brasiliaan keikalle, sieltä Wieniin yhdeksi päiväksi ja siitä taas seuraavana päivänä Kuwaitiin.. Vänkää..


Passi

Kun on paikassa, missä kukaan ei puhu englantia, alkaa väistämättä oppimaan paikallista kieltä - espanjaa.. Pärjään jo ravintolassa espanjan alkeilla. Jes! Loistavaa oppia uutta.

Jostain kumman syystä en pysty juuri nyt vastaamaan kommentteihin. Äite: Vaatteet ovat phoenixeilta. Kaikki esiintyjien puvut on todella upeita ja hyvin tehtyjä. Koitan ottaa niistä kuvia jossain vaiheessa.

On muuten ihan kiva kun kommentoitte välillä =)!


Aamulla ennen aurinkoa


Huone


Showt ja aikataulut

2 kommenttia:

  1. Heippa! Täälä on -10 astetta pakkasta ja oltiin riitan kanssa pulkkamäessä ja eilen mä voitin hämeenlinnan lennokkikisan...jykä oli kakkonen ja riitta kolmonen ,jee... mulla on jo ikävä sua mutta kiva kun pian nähdään siellä mexicossa...koulun loma on saatu...T: ILLUSIA

    VastaaPoista
  2. Terveisiä täältä kylmästä (-12C)!
    Mukava lukea blogiasi ja katsella kuviasi. Toivottavasti saat jossakin välissä laitettua kuvaa itsestäsi esiintymisasussa. Pieni videoclippikin olisi mukava nähdä esiitymisestäsi. Kovasti terkkuja täältä Kangasalta !

    VastaaPoista