torstai 12. tammikuuta 2012

Näytä mulle missä sullon rusketusraidat...

Tänään oli kuuuuuma päivä. On muutkin päivät olleet, mutta sisällä hallissa niistä ei ole kerennyt nauttimaan. Tänään jäi 1,5 tunnin tauko harjoitusten lomassa vain istua ulkona auringossa +33 asteen lämmössä. Ensimmäinen rusketusraja näkyy...

Eli huomisesta lähtien meillä on 3 showta päivässä. Arkisin klo 10, 18 ja 20. Viikonloppuisin klo 16, 18 ja 20.Show-tyyppejä on yhteensä myös 3 erilaista. Seinälle on tehty iso taulu, jossa lukee kohtaukset mitä milloinkin esitetään ja ketkä siinä ovat mukana. Toby, ohjaaja, on todella tarkka siitä mitä lavalla tehdään milloinkin. Tänään olemme menneet kaikki showtyypit läpi. Jokaisen showtyypin jälkeen jokainen esiintyjä istuu kuuntelemaan, mitä Tobylla on sanottavana. Sanallisesti shown läpi käyminen vie vähintään puoli tuntia. Toby kiinnittää huomiota, mitä pienempiinkin asioihin. Esim. jos jollain esiintyjällä on peukalo eri asennossa kuin muilla. Tämä on mielestäni erittäin hyvä asia ja näin koreografioista saadaan niin hyviä kuin vain on mahdollista.

Pukuhuoneet ovat vihdoin valmiit. Halliin on rakennettu meitä varten pukuhuoneet. Tänään niihin saadaan myös lämmittimet. Halli on rakennettu niin, että sinne ei tule tappavan kuuma kun ulkona on yli 30 astetta ja sisällä tuhansia ihmisiä. Yötä myöten halli on siis jäätävän kylmä ja lämmittimiä todella tarvitaan pukuhuoneisiin. Tänään saimme vihdoin myös juotavaa, syötävää, kahvia jne.. takahuoneeseen... Mahtavaa!
Ei tarvitse enää kituutella yöllä nälissään. Veikkaan, että tänäänkin menee myöhään. Kenraali on klo 20. Ja sen jälkeen loppusäädöt, palaverit jne..

Tämä on se meidän venueplace!


Ja tämmönen meininki sitten huomisesta eteenpäin hallin ulkopuolella!
Tsau! Pakko laittaa nappula korvaan ja ottaa mikki käteen.

1 kommentti:

  1. Heips..Niko lähti viime yönä portugalin keikalle ja sieltähän se jo lentääkin sinne Mexicoon...laitoin sille kurkkulääkkeitä mukaan (ja vähän muitakin troppeja) jos sun ääni joutuu olemaan kovalla koetuksella lämmönvaihteluiden ja tuoksujen kanssa :-) -R-

    VastaaPoista