sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Another soldier down

Päivät surraavat hyvin samanlaisella kaavalla, joten ihan kauhesti uutta asiaa ei nyt tule.

Eilen paikalla oli Meksikon kaikki isoimmat televisiokanavat. Muutenkin showsta on tehty erittäin paljon lehti-ja televisiojuttuja. Channel 28 uutisten mukaan show on aivan loistava ja samalla viivalla circue du soleilin kanssa. Hyvin siis sujuu!

Eilen kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa, osa lähti sen jälkeen yökerhoon, mutta Niko ja minä menimme nukkumaan. Seuraavana päivänä ei vaan jaksa kolmea tunnin mittaista shwota vetää täysillä, jos valvoo liian myöhään.

Jokaisen shown välissä on tunnin tauko, silloin minä reenaan shown koreografioita, tällä hetkellä työn alla on tuplavannekoreografia sekä fanikoreo. Jossain kohdin minun pitäisi oppia kaikki koreot. Taas yksi tyttö tipahti pois pelistä. Jalkoihinsa pitää katsoa koko ajan. Maassa keskellä tietä saattaa yhtäkkiä olla iso reikä. Eilen kun astuimme bussista, yksi tytöistä nyrjäytti nilkkansa sellaiseen mönttiin ja hän on poissa pelistä muutaman päivän.

Koska tämä ei ole varsinaisesti turistikaupunki, niin se mitä näemme on aikalailla aitoa meksikoa. Musiikkia soitetaan ainakin ihan pahuksen lujalla. Tänään kävelemme juhlapaikalla, sillä iso paraati sotkee liikenteen koko iltapäiväksi.

En ole kauheasti Leonin downtownissa vielä kerennyt pörräämään aikataulujen vuoksi. Sen verran olen huomioinut että hotellimme vieressä on iso ostoskeskus - joka myy vain kenkiä. Tiistaina meillä on ensimmäinen vapaa päivä, joten silloin voisi hieman kierrellä kaupoissa ja keskustassa.

Nyt pulahtamaan altaaseen! Hola!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti