keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Showta Shown perään

Tadaa.. Takana jo  16 showta... Edessä vielä 59. Mutta ne menevät nopeasti 3 showta päivässä tahdilla. Kaiken kaikkiaan päivässä yleisöä on noin 15 000. Aika hyvin.

Muutenkin showt alkavat rullata omalla painollaan - aamulla aikaisin ylös ja illalla myöhään nukkumaan. Hallilla 8.15, aamushow klo 10, hotellille aamiaiselle klo 12, altaalla pari tuntia ja takaisin n. klo 15. Showt klo 17.3 ja 19.30. Syömään klo 21.00 ja nukkumaan klo 23.00.

En muista höpisinkö tänne jo, mutta kirjoitan showsta ammattikorkeakoulun lopputyöni, niinpä kirjoittelen koko ajan ylös paperille kaikenmoisia ajatuksia, mitä projektin aikana syntyy.

Olemme hyvin korkealla, joten 10 minuuttia riittää siihen, että palahtaa oikein punaiseksi. Toistaiseksi olen onnistunut välttämään pahemman palamisen.. Punaisena olen kyllä ollut!

Niko sai lähes kaikki tulivälineensä takaisin!! Vain kaksi keppiä otettiin pois ja loput lähetettiin tänne. Marc soitti tulliviranomaisille ja sanoi: If you smell a cow, it doesn't mean there is a cow....
Ehkä se tepsi... Lopulta Niko siis sai tavaransa takaisin ja liittyy showhun todennäköisesti huomenna.

Kommenttikentän luku ei jostain syystä toimi. Selvitän asiaa... kommentteja voi kuitenkin edelleen kirjoittaa!

Illusialle paljon terkkuja ja haleja! Kohta uiskennellaan delffiinien kanssa =)


1 kommentti:

 1. Moikka Katra ja Niko !

  Täällä Tampereella "nautitaan" lumipyrystä ja harmaasta tuulisesta päivästä ! Kuinka mielellään lähtisi sinne lämpimään, mutta .....
  Mukava, että Niko sai tavaransa takaisin ja pääsee itsekin nauttimaan taas esiintymisen riemuista. Muuten, ajattelin kysyä Illusialta, haluaisiko hän tulla Kangasalle viikonlopuksi. Voitaisiin mennä vaikka pulkkamäkeen !

  Nauttikaa Mexikosta
  Tarja ja Ari

  VastaaPoista