keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kuolema korjaa univelat...

Päivä 2

Istun ulkona auringossa juhlapaikan edessä… Aivan ihanaa. Muut käyvät sisällä läpi asemia. Minua ei tarvita siinä tällä kertaa. Aamulla oli aivan huikeaa aamupalan jälkeen mennä uima-altaalle aurinkoon istuskelemaan. Palaveri alkoi altaalla klo 10 ja siitä lähdimme juhlapaikalle. Sain nukuttua 10 tunnin yöunet niin olin todella pirteä. Pyörittelin hallissa poita ja vanteita tunnin verran sekä sain venyteltyä kropan lentämisen jäljiltä auki. Muutamia havaintoja täällä olemisesta: Kahvi ja ruoka on yleisesti ottaen todella hyvää ja halpaa. Ilma on kuivaa. Silmiä ja kurkkua hieman kirvelee koko ajan. Lisäksi huulet kuivuvat koko ajan, mikä on minulle hyvin erikoista. Hallissa on yöllä aivan järkyttävän kylmä!


Tänään meidän piti käydä ottamassa kuvat backstage-passeihin. Turvatarkastukset ovat aika tarkat ja ilman passia, jossa on oma kuva, ei pääse sisälle. Alueella tulee kuulemma vierailemaan koko festien aikana yhteensä n. 9 miljoonaa ihmistä. Hui!

Ryhmän ihmiset ovat kauhean mukavia. Koko porukkaa on yhteensä 35. Noin 10 tunsin etukäteen ja muihin olen tutustunut pikku hiljaa (mm. Flame Ozin tytöt ovat mukana showssa). Ennen lähtöä jännitin, että mitenköhän sitä pärjää, mutta ei ole ollut mitään ongelmia. Kaikki ottavat toisensa hyvin huomioon. Englannin kieli yhdistää… Omat ajatuksetkin kulkevat englanniksi. Monesti olen miettinyt sitä, kuinka tärkeää on hyvä englannin kielen taito – varsinkin jos aikaa tähdätä ulkomaille tai tehdä yhteistyötä rajojen ulkopuolella. Ilman kielitaitoa ei vain pärjää.

Koko päivä on mennyt harjoitusten merkeissä. Iltapäivällä käytiin jälleen syömässä Ipp’sissä (ravintolassa alueen vieressä).

Valehtelisin, jos väittäisin, ettei minulla ole lainkaan jet lagia. Toki päivät ovat pitkiä, mutta silti illalla iskee ihan kuolema-väsymys.

Nämä viimeiset 2 päivää ovat olleet täytty työtä.. 12 tuntisia työpäiviä, joiden aikana olen syönyt kerran aterian. Söin viimeksi kahdelta päivällä. Äsken lopetimme hommat tältä päivältä ja klo on 23.11.. Ei muuta kuin syömään suolapähkinöitä pussi hotellihuoneeseen... Olen aivan rikki-puhki-poikki... Uskon kuitenkin, että päivät helpottuvat kun show saadaan kunnolla kasaan. Huomenna onkin läpimenot kolmeen kertaan ja lopuksi kenraali. Ensi-iltahan onkin jo sitten torstaina.Vänkää...2 kommenttia:

  1. Älä anna energian loppua, eli pakko sun on varata välipalaa tauoille.

    Muuten, jos joku videoi tuon shown, niin saatko sen laitettua vaikka youtubeen ?

    Terkkuja

    VastaaPoista
  2. heips..kiva lukea matkakertomusta...tänne tuli täysi talvi,mut me jaksetaan kun tiedetään että päästään pian sinne Mexicoon ...A,I,R

    VastaaPoista