perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ruhonkorsia ja Antalyaa
Kylmästä lämpimään!Täällä ollaan aurinkoisessa Antalyassa ja katukuvasta selkeästi erottaa, ketkä ovat tulleet suoraan talven keskeltä. Vitivalkoisten kinttujemme kanssa näytämme jopa hävettävän valkoisilta. Mahtaako siitä johtua, että autot tööttäilevät jatkuvasti kohdallamme ?=D Pahoittelen paikoitellen sekavaa tekstiä, huisin pitkä päivä jo takana.

Hieman ajassa taaksepäin:

Heräsin yöllä 4.30 ja keräsin viimeiset nyssykät kasaan. Teki tuskaa pakata tavaraa lähes 3:ksi kuukaudeksi ja rajata ne 20 kiloon. Jotenkin karmean väännön jälkeen siinä kuitenkin onnistuin.
Niko ajoi minut asemalle klo 5.30, jolloin olimme sopineet Millan ja Pinjan kanssa tapaavamme. Niko ja Kassuhan saapuvat sitten vasta maanantaina.

Pienen lentokenttä-matkalaukku-hässäkän jälkeen saimme liput kouraan ja istahdimme syömään leivät ja tottakai SKOOLAAMAAN alkavalle reissulle!Lento sujui varsin leppoisasti ja nopeasti olimmekin jo Riikassa, josta tunnin odottelun jälkeen matka jatkui kohti Istanbulia.

Saavuimme Istanbuliin n. 12 aikaan. Ja miten ihanalta lämpö tuntuikaan, kun astuimme ulos koneesta! Lapsesta asti yksi parhaista asioista mielestäni on ollut se ensimmäisen lämmöntulvahduksen kohtaaminen kun astuu ulos lentokoneesta.

Istanbulin lentokentällä jouduimme checkaamaan itsemme ja matkalaukut ulos sekä samantein checkaamaan sisään. Sisälle tullessa joku miekkonen halusi ottaa minusta yhteiskuvan kanssaan... weird!

Kaiken kaikkiaan lennot ja matkustus sujui erittäin leppoisasti ja nopsakkaa. Olimme perillä Antalyassa n.15.30. Astuimme ulos terminaalista ja samantein proggiksen ohjelmatoimiston pomo nappasi meidät pikkubussin kyytiin.


Ajoimme kentältä Antalyan keskustassa olevaan valokuvaamoon, jossa meidät kuvattiin yksitellen työviisumia varten. Sen jälkeen menimme ohjelmatoimiston päämajalle ja saimme ohjeet lähteä syömään ja shoppailemaan viideksi tunniksi, sillä Itävallan pomo& loppucrew tulevat vasta 21.30. Mikäs siinä, käy! Ensin vain piti vaihtaa vaatteet, sillä oli todella KUUMA! + 28 ja täysi aurinko. 

Pienissä vaatteissa siis lähdimme tutustumaan Antalyaan. Saimme vielä työpuhelimen matkaan, jos jostain syystä eksymme. 

 Mitäs sitä sitten keksisimme, kenelläkään ideoita?

Löysimme paikan, jossa levähtää hetken kuumuuden keskellä ja auttaa myös janon tyydytyksessä. Valkoviiniä ei kuitenkaan paikassa myyty, mutta no problem ystävällinen omistaja kävi ostamassa meille kaupasta viiniä, jotta tytöt saivat lasilliset =D.

Syömässäkin käväisimme ja taivaallisen kebabin jälkeen löysimme uuden "pastan", jonka Pinja nimesi Ruhonkorreksi. Tämän lisäksi saimme tutustua paikalliseen kahviin, joka oli siis kuin espresso, mutta kuppikahveineen kiedottiin paperiin ja tuikattiin tuleen
 .
Shoppailukierroksen jälkeen kaikkien tassut aivan rakoilla palasimme takaisin toimistolle, jossa nyt siis olemme allekirjoitelleet papereita ja odotelleet loppuporukkaa saapuvaksi! Klo on 21.30, joten kohta varmaan kolahtaa ovi ja näen Annikan lähes 5 kk eron jälkeen =) Jee!

Hyvää yötä ja pusuja rakkaille!
Jatketaan huomenna!
2 kommenttia:

 1. Mukavaa lukea tätä blogiasi. Muista päivittää ahkerasti.Täällä Tampereella vain odotetaan kylmää ja sateista vappua. Terkkuja ja haleja. Isä ja Tarja

  VastaaPoista
 2. Terkkuja Hesan viileästä keväästä. Kateeksi käy tuo lämpö.
  Ihana päästä itsekin sinne n. kuukauden kuluttua.
  Viikonloppu meni kivasti Tampereella Illusian kanssa.
  Pelailtiin ja tehtiin kovasti pihatöitä.
  Hienoa, että matkanne meni hyvin! Onnea tuleviin harjoituksiin ja näytöksiin!
  Terkuin,
  Aila

  VastaaPoista