tiistai 30. huhtikuuta 2013

Thingy thing

Dodi. Muutama päivä on vierähtänyt viime päivityksestä. Villalla ei vielä toimi netti, mutta se on luvattu hoitaa kuntoon tänään tai viimeistään huomenna.

Mihinkäs jäätiin...

Perjantai-iltana odoteltiin siis toimistolle loppuporukkaa saapuvaksi. Vihdoin n. klo 22 Itävallan ryhmä + Annika saapui ja iloisen jälleen näkemisen pulina täytti toimiston. Toimistolta suuntasimme Belekiin, johon on noin 25 km Antalyasta. Loppujen lopuksi kello taisi olla lähemmäs puoltayötä, kun auto kaarsi villan pihaan, jossa yhden patongin ja oluen jälkeen painelimme nukkumaan.

Meillä on siis 4 vierekkäistä villaa niin, että niiden keskelle jää yksi isompi uima-allas ja tämän lisäksi meillä on vielä 2 omaa uima-allasta. Aika luksusta =)! Villat oli jaettu jo etukäteen omiin ryhmiinsä ja meidän villaa asustaa allekirjoittanut, Pinja, Milla, Kassu ja Niko eli meillä on siis täysin suomalaisten villa. Alakerrassa on keittiö,olohuone, terassi ja wc, keskikerrassa on kaksi huonetta,( jossa kummassakin kaksi sänkyä) kaksi parveketta ja kylpyhuone. Keskikerroksessa asuvat Kassu, Pinja ja Milla. Ylimmässä kerroksessa on Nikon ja minun huone, parveke, kylpyhuone ja iso katettu kattoterassi, joka tyttöjen kanssa kalustettiin ihanaksi chillailu-alueeksi peitoilla ja tyynyillä. Niko ja Kassuhan saapuivat vasta eilen, joten meillä tytöillä oli aikaa luoda tiukat villa-säännöt kolmessa päivässä koskien siivoomista. Ruoan suhteen ohjelmatoimisto toimittaa meille ruoka-aineita antamamme listan perusteella ja olemme sopineet tekevämme kaikki ruoat yhdessä.. niinkuin tähän asti olemme tehneetkin. Esityspäivinä syömme esiintymispaikalla.

Ihan villan vierestä löytyy suopermarketti, joka on auki 24 h sekä baari, jossa istun nyt ja kirjoitan hovikuvaajani Pinjan kanssa. Jätksi maistuu tässä samalla äärettömän hyvältä ja se on niin halpaa, että Ilu saat syödä sitä kyllä ihan niin paljon kun lystäät! Lähistöllä on myös paljon lasten leikki-alueita sekä ulkoilma"sali".
LA
Lauantaiaamuna heräsin 9 aikaan, laitoin kahvin tippumaan ja läksin uima-altaalle. Olen joka aamu toiminut samalla tavalla.: ylös 9 aikaan, aamukahvi tippumaan, uimaan 5 kierrosta, hakenut kahvin ja venytellyt auringossa. IHANAA! 9 aikaan on vielä mukavan kuuma ilma, mutta lähemmäs keskipäivää mennessä lämpötila nousee +35 asti ja on täysi auringonpaiste. Varjoja ei ole missään!


Joskus 13 aikaan lähdimme tanssistudiolle Antalyaan, jossa kasasimme kaikkien kohtausten eri esiintymisvaatteeet rekkeihin.

Vaatteet järjestykseen
Illan suussa palasimme takaisin villalle ja harjoittelimme koreografioita uima-altaalla puoleen yöhön saakka. Aika paljon oli yhteensovittamista, sillä puolet porukasta oli reenannut Itävallassa.


Reenien jälkeen istuimme vielä meidän kattoterassilla koko porukan voimin ja joimme muutamat oluet/viinit. Chris ja Jonas myös soittivat kitaraa ja lauleskelimme. Chillailua...

Jonas soittelee Hallelujaa


 SU

Sunnuntaiaamuna heräsin ja tein omat "aamurutiinini". Olimme varautuneet aloittamaan koreoreenaamisen iltapäivällä, mutta saimmekin ohjeet aloittaa harjoitukset tasan kello 12. No, mainitsinkin varmaan, että varjojahan löydy mistään ja meille ei oltu varattu minkäänlaista harjoitustilaa. Niinpä siis tasan klo 12 laitettiin polttavan kuuman auringon alle +35 asteeseen 10 valkoihoista eurooppalaista reenaamaan koko päiväksi, niin senhän voi arvata kuinka siinä kävi. Vaikka iltapäivästä porukka läträsi suojakerroin 50:llä niin se ei riittänyt suojaamaan olkapäitä ja käsiä. Jokainen muistutti enemmän tai vähemmän rapua loppuillasta. Illalla reenien jälkeen oli niin puhkipalanut olo, että tyttöjen kesken joimme lasit viiniä ja painuimme parantelemaan ihojamme sänkyyn.

MA

Maanantaina vaadimme harjoitustilan. Joten keskipäivällä bussi haki meidät ja vei ihanan viileälle tanssistudioille treenaamaan. Sinne saapuivat myös Niko ja Kassu klo 16 maissa. Niko oli valitettavasti kaatanut tulikuumat kahvit lentokoneessa syliinsä ja oli onnistunut näin ollen myös palamaan. AUTS!

18 aikaan pääsimme tunniksi Villalla syömään ja lepäämään.
 Klo 19 lähdimme Rixos Premium hotelliin, joka on yksi esiintymispaikoistamme. Siellä kävimme koko illan lävitse showta klo 01 saakka. On muuten ihan käsittämättömän luksushotelli ja hienot esiintymispuitteet... Kivaa.. Enskari on siis keskiviikkona!Jahas... Kuumuus käy päälle kuin uunissa konsanaan... ja valun kuin jäätelöpuikko..

Ai niin, juuri ennen suomesta lähtöä onnistuin käymään kampaajalla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja tuloshan oli aivan kamala. Ruskean kastanja... yrgh.. Jouduin siis tekemään vielä ennen lähtöä värinpoiston ja uuden värin kovassa kiireessä. Nyt tukka on epätasainen ja kuollut. Kivaa... Puolet hiuksista varmaan tippunut lattialle. Kiitos vain kampaamolle! ja vielä todella synkeästä palvelusta (ei koske itse kampaamotyttöjä). Mutta, äiti siis jos voit tuoda tullessasi jonkun tehohoidon, niin olisin kiitollinen. Koitan täällä nyt paikkailla sen minkä voin. Onneksi on huivi päässä koko ajan! =D

Mutta eipä tässä sen kummempia. Tänään on kenraali, jee!!! Can't wait!


Pusuja ja haleja kaikille!!

KatraEi kommentteja:

Lähetä kommentti