maanantai 19. toukokuuta 2014

Kevätpäätöksiä..

Keväthelle tuntuu nyt hellivän koko Suomea ja sen kunniaksi tein päätöksen alkaa päivittämään blogia hieman tiheämpään. Alun perinhän olen kirjoittanut tätä blogia vain pidempien ulkomaan produktioiden aikana. Tänä keväänä tulimme miehen kanssa siihen tulokseen, ettemme tee pidempiä ulkomaan proggiksia tämän vuoden aikana. Syitä on useampia, mutta yksi tärkeistä on omakotitalo, jonka ostimme viime keväänä juuri ennen Turkin produktioon lähtöä. Vaikka muutama ihana proggis jääkin nyt väliin (nyyh.. Turkki), niin on ihana kuitenkin viettää kesä sekä syksy Suomessa ja panostaa omaan kotiin.

Kunnon kotiasioihin päästiinkin viime viikonloppuna, kun maalasimme talkooporukalla talon kaikki ulkopinnat.


Perjantai-aamuna aseteltiin tellingit paikalleen ja käynnistettiin nosturi.  11 henkilön talkooporukalla työ sujui sutjakkaan ja jo lauantai-iltana suurin osa työstä oli tehty. Sunnuntaille jäi enää kuistin maalaaminen. Onneksi saatiin aivan loistavat ilmat maalaukselle, niin että ihokin sai vähän ruskeaa väriä pintaan.

Lauantaina osallistuin hieman vaihtelevasti maalaukseen, sillä meillä oli kaksi glow-keikkaa buukattu samalle päivälle. Aamulla herätyskello herätti 5.30 ja hipsin ennen talkooporukan heräämistä ulos ovesta. Klo 7.00 kurvasin Tamperetalon pihaan ja roudasimme tavarat lavalle. Esiinnyimme Tamperetalon päälavalla klo 9.20
Keikan jälkeen kiireellä takaisin maalaamaan...


Kun muut illan suussa avasivat maljoja onnistuneelle ja loppuun saatetulle urakalle, minä kurvasin takaisin Tampere-talolle ja suuntasin tällä kertaa Sorsapuiston saliin, jossa meillä oli vielä toinen glow-veto "Space Ice".


Illan venue

Lämppäilyä ajankuluksi


Keikkaelämän arkea: odottelua...

Olin kotona joskus puolen yön maissa... väsyneenä, mutta onnellisena.

Kiitos ihan älyttömästi koko talkooporukalle!! Kyllä nyt kelpaa, kun on ihan tuore väri talon pinnassa ja aurinko paistaa!

Tämän maanantain vietän reenaillen ja lukien kirjaa omalla pihalla auringon alla.

Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti