keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Back in Business (with baby)Aikarauta juoksee ja viipottaa sekä samalla matelee. Hetki sitten tuntui, että raskaus kestää ikuisesti, vaikka todellisuudessa olin poissa keikkakuvioista vain kesä- ja heinäkuun. Pieni Noel-poika syntyikin täsmällisesti laskettuna aikanaan 8.8. Raskausajasta voit lukea lisää TÄÄLLÄ (*klik), mutta tämän blogin kanssa keskityn taasen esiintymispuolen juttuihin. Sillä vaikka mikään ei voita sitä tunnetta, kun saan olla äiti pienelle pojalleni ja tietysti isommalle tyttärelleni, täytyy myöntää, että esiintyminen on niin iso osa minua, että on ihana palata takaisin lavoille - nyt pienin (suloisin) muutoksin.

Tiesimme jo hyvissä ajoin, että lähdemme esiintymisreissulle Abu Dhabiin 25.8-31.8. Ehtona tietysti, että synnytys menee hyvin ja vauvalla on kaikki kunnossa. Puhuin reissusta sekä neuvolassa että lastenlääkärin kanssa ja he näyttivät vihreää valoa. Koitimme myös varustautua mahdollisimman hyvin matkaan pienen vauvan kanssa. Virallisen nimen poika sai jo kolmen päivän ikäisenä ja passi oli kätösessä viikon ikäisenä. Haastavinta koko touhussa oli kenties passikuvan ottaminen. Vauva oli hereillä - silmät auki- noin 10 minuuttia päivässä, joten levitimme lattialle valkoisen lakanan odottamaan, hoidimme valaistuksen valmiiksi ja kun pikkuisen virkuin aika koitti, nappasimme kuvan. Ja ei muuta kuin menoksi!

Esiintymisareenana toimi tällä kertaa 7 tähden hotellin, Emirates Palacen, kultainen teatteri. Matkustukseen oli varattu päivä, harjoituksiin kaksi päivää. Itse esityksiä oli kahtena päivänä 28-29.8 ja kotiinpaluu tapahtuisi 30.-31.8. En ollut etukäteen lainkaan huolissani keikkajärjestelyissä, sillä ne ovat tähänkin asti toimineet aina hienosti. Meille oli varattu viiden tähden hotelli ja kuljetukset ovilta oville, mikä olikin sangen hyvä, sillä esiintymispäivien aikaan Abu Dhabi oli yksi maailman kuumimmista paikoista. Lämpöä vain n. + 47 c astetta. Koomista kyllä, silti reissussa pitää varoa enemmän flunssaa kuin lämpöhalvausta. Sisällä tuppaa nimittäin ilmastoinnit pöhisemään täysillä. 

Esiintymispaikka: Emirates Palace
Lähdimme matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä kuuden aikaan aamulla. Pikkuinen kulki lentokentällä mukavasti kantoliinassa sangen tyytyväisenä. 

Lentokentällä
Ensimmäinen lento Frankfurtiin meni todella hienosti. Nousussa poika otti maitohörpyn ja sitten nukkuikin tyylikkäästi seuraavalle lentokentälle saakka isin sylissä. 

Ensimmäinen lento
Toisen lennon aikana alkoi tulemaan pojan todellinen luonne esille, mikä pätee vielä tänä päivänäkin, meillä asustelee erittäin rauhallinen ja tyytyväinen tapaus. Toinen lento meni köllötellessä omassa vauvakopassa. Nousut ja laskut Noel oli kiinnitettynä vauvan turvavyöllä isin turvavyöhön. 
Lensimme ensimmäistä kertaa Etihad-lentoyhtiöllä ja täytyy sanoa, että tarjoilut, ruoat sekä asiakaspalvelu toimivat erinomaisesti.
Toinen lento: Frankfurt -> Abu Dhabi
Abu Dhabiin saavuttamme meidät noudettiin kentältä ja vietiin omaan hotelliin, jossa vietimme ensimmäisen illan rentoutuen ja syöden hyvin.

Seuraavana päivänä ihanan aamiaisen jälkeen lähdimme kohti showpaikkaa. 

Noelin oma vierailulupa
Esiintymispaikalla saimme oman pukuhuoneen ja ensimmäistä kertaa esiintymisuran aikana pitikin pöydälle tehdä jako esiintymisvaatteiden, vaippojen, peppupyyhkeiden ja meikkien kanssa.

show life vs. baby life

Sitten olikin vuorossa lavan tsekkaaminen. Noelin ilme kertoo kaiken! Komean näköinen sali!
Treenailuja
Harjoituspäivät vilahtivat nopeasti ja pian olikin vuorossa the Premier! Omalta osaltani esiintyminen ei ollut sieltä vaativimmasta päästä. Synnytyksestä oli kuitenkin vasta pari viikkoa, joten ryhmäkoreografioiden, multivanteilujen ym. sijaan hoidin vain shown lauluosuudet. Niko ja minä esiinnyimme eri aikoihin, joten toinen oli Noelin kanssa takahuoneessa sillä välin kun toinen oli lavalla. Apunamme oli myös Vellun tyttöystävä Karina.Äänen avauksina toimivat tällä kertaa tuutulaulut ja lämmittelynä pikkuisen sylkyttäminen.

Stagella
Tämä showreissu oli kokemukseltaan täysin erilainen kuin mikään reissumme aikaisemmin. Ja rehellisyyden  nimissä täytyy sanoa, että päivät sujuivat näin pienen kanssa todella helposti - hän vain nukkui koko ajan, jotta jaksoi välillä tankata maitoa. Olen äärettömän kiitollinen siitä, että kaikki sujui hienosti ja esitykset menivät hyvin! On loistavaa olla taas lavalla, omana itsenäni - suloinen Noel matkassa mukana.

Koko tiimi + Noel!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti