lauantai 21. marraskuuta 2009

Aika on katoava käsite

Ei ole tullut kirjoitettua viikolla mitään, koska läppäri alkoi savuamaan. Se oli kai vinkki ylemmältä taholta vieroittautua netin syövereistä hetkeksi. Nyt siis kone ei pihahda enää mitään. Onneksi saatiin toinen kone vörkkimään tänään.

Viikko on sujahtanut lauantaihin ihan hurjaa vauhtia. Keskiviikosta eteenpäin aika kirjaimellisesti liukui, lensi, hyppäsi jne.
Keskiviikkona reenailin musikaalikappaleita, vokaalialukkeita ja rintaäänen hallintaa. Jei...

Torstai päivä oli kaikkein täyteliäin. Heräilin aamulla aikaisin ja laitoin Ilun valmiiksi tarhakuvauksia varten. Kerrankin tytön pukeutuminen oli suhteellisen helppoa. Yleensä tulee kitkutusta, kun paita on väärän värinen, kokonen, tuntuu hassulta. Nyt sai itse valita nätit vaatteet - päivä prinsessana. Ai niin tarhan Halloween bileisiin värjäsin ilun koko tukan mustaksi lasten vappuvärispraylla, jonka pitäisi lähteä pesussa. Varoitus: Ei lähde. Vasta kaiken maailman oliiviöljy fairy pesujen jälkeen saatiin tukka täysin puhtaaksi.

Juu, takaisin tähän torstaihin.
Koulupäivä alkoi klo 9.00 näyttämötyöllä, heti perään näyttämölaulutunti, josta suikahdin suoraan koulupäivän viimeisille tunneille; tanssiin. Kello 16 raahauduin siis hikisenä soundcheckiin Laternaan. Coverstonella oli keikka erään yrityksen gaalassa. Soundchekistä kaahasin kotiin suihkuun ja laittautumaan. 22 aikaan aloitettiin ensimmäinen setti. Ilta menikin sitten todella myöhään musiikin parissa ja itse keikka sujui loistavasti. Oli mycket hauskaa ja iloinen mieli =D.

Perjantaina nukuin myöhään. Johonkin klo 13 saakka muistaakseni. Niko ja Illusia antoivat onneksi minun nukkua, kunnes kyllästyivät ja tulivat hyppimään päälleni. Herättyäni kokkailin pasta bolognesea a la Katra. Olin tehokas ja siivosin, imuroin ja pesin lattiat. klo 19 aikaan lähdettiin Flamman reeneihin. En käsitä, miten perjantaireenit menee niin nopeasti. Olen uutena välineenä alkanut pyörittelemään hooppia - vannetta. Reenailin rinnalla pyöritystä, niin keskittyneenä että kello oli liian nopeasti 21.30. Illusia touhuili ihan pähkinöinä sen aikaa trampoliinilla ja köysillä.

Nukuttiin makeasti tähän aamuun ja heräsin pieneen kipuun; toisessa olkapäässä on vanteesta tullut iso mustelma. Illusia lähti juuri viettämään isi-tyttö päivää ja minun olisi tarkoitus lueskella Länsimaisen taidemusiikinhistorian tenttiin aiheena Romantiikka ja kansallisromantiikka sekä opetella tunnistamaan ko. aikakauden säveltäjien teoksia. Huomenna en kerkiä enää lueskelemaan. Olen Henry's Pubissa keikalla Riitiksen vieraana ja tentti on tietenkin sopivasti heti maanantai-aamuna. Kaikki energia siis tämän päivän lukemisiin =).

Hyvää viikonloppua juuri sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti