lauantai 7. marraskuuta 2009

Nenäpäivä on ohitse, se ois lauantai...

Eilisilta meni siis Yle 2:sen studiolla Nenäpäiväshown lahjoitusvastaanottajana ja täytyy sanoa, että oli todella kiva ilta.
Oltiin Tohlopissa Nikon kanssa n. 18.30 aikaan. Aika sujahti uskomattoman nopeasti meikissä ja koulutuksessa, ja yhtäkkiä kello olikin jo 20. Meidät vietiin auditorioon, missä oli jokaiselle oma puhelin ja kannettava tietokone. Samantien, kun istahdin tuoliin alkoi puhelin jo soida. Ihmiset siis tekivät lahjoituksia kehitysmaiden köyhien lasten hyväksi ja me vastaanotimme lahjoitukset. Koko show kesti 6 tuntia, meidän osaltamme kaksi tuntia. Kamera kiersi joka sketsin välissä meidän puhelinvastaajien keskuudessa ja juontajat haastattelivat eri ihmisiä.

Oman vuoron jälkeen nautittiin pienellä porukalla vielä viinilasilliset pressitilassa ja katsottiin show paikan päällä lähes loppuun.. osaksi siitäkin syystä, että meillä ei ole televisiota kotona.
Lähdettiin kotiin puolen yön aikaan, jossa lueskelin kirjaa "Punaisen höyhenen keittiö" vielä pari tuntia ennen nukkumatin pistäytymistä. Koko illasta jäi hyvin positiivinen ja kiva mieli..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti