keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Unitorkku

Huih!

Että osaakin väsyttää.

Lauantaina lueskelin koko päivän musiikkihistorian tenttiin ja kuuntelin eri säveltäjien teoksia romantiikan ajalta. Tsekkasin myös Henry's pubin setin kuntoon.

"Mentiin lauantai-iltana ravintolaan, oli tarkoitus lähteä juhlimaan, ottaa muutama olut vaan..." mutta mentiinkin syömään Nikon kanssa Grincos locosiin. Nam, hyvää ruokaa, oluet, ja vielä jälkkäriksi ihanat kahvidrinksut.

Sunnuntai-aamuna noustiin 11 aikaan ja käppäiltiin hurja matka Lapinniemen kylpylään. Oli aivan mielettömän ihanaa vaan kellutella. Suuntasin Henry's pubin soundcheckiin klo 18 aikaan, jossa kuulin Marko-miksaajalta, että Jack the Roosterissa on improvisaatio jamit. SINNE SIIS... En muista koska viimeksi olisin nauranut yhtä paljon. Voin täysin sydämin suositella, seuraavat improjamit on 13.12.

Puolen yön aikaan siirryin takaisin Henkkaan ja setti vedettiin 01 aikoihin. Voi vitsi, kun oli kivaa! Kiitos kaikille, jotka olivat paikalla. Arvatenkin aamulla hieman väsytti musiikin historian tentissä. Aivot olivat todellakin jääneet varmaan narikkaan roikkumaan. Ensin en tunnistanut yhtäkään musiikkinäytettä, enkä siis voinut niiden perusteella vastata kysymyksiinkään säveltäjän/teoksen vaikutuksesta musiikin historiaan. Mutta sitten! Ah, varmaan jokin varageneraattori alkoi hoitaa hommiaan, kun saimme kuunnella näytteet uusiksi. Yhtäkkiä valaistuin ja tunnistinkin kaikki näytteet ja osasin vastata annettuihin kysymyksiin. Jei, läpi menee siis ainakin!

Maanantai-iltana olin aivan yliväsynyt, mutta suuntasin silti Flamma-reeneihin. Pyörittelin itselleni vanteella todella pahat mustelmat jalkoihin, mutta eihän sillä väliä, kun edistystä tapahtuu ja nyt ainakin jalat mätsää käsivarsiin. Niko tosin alkaa saamaan pahoja katseita, kun nainen on muuttumassa ihonväriltään liskoksi.

Tiistaina (ylläri: väsyneenä!) menin aamulla näyttämötyön tunnille, jonka jälkeen nukuin pienet päiväunet, myöhästyin hieman palaverista teatterimusiikki-linjani opettajan kanssa. Sieltä huristelin tanssitunneille ja päätin päiväni laulutunnilla. huh, en kuitenkaan aseella. Heko daa. Illusian kanssa puuhailtiin sitten illalla kaikenlaista ja saunottiin.

Tänään onkin vapaapäivä, ja miun nimpparit -tavallaan ainakin, vaikken koskaan kalenteriin olekaan päässyt,(paitsi siihen kuvalliseen) No ei vais. Tämä päivä sujuu reenaillessa kappaleita ja illalla reeneissä. Huomenna on normi koulupäivä; nätyä, laulua ja tanssia, jonka jälkeen reenit tulilla. Perjantaina sitten suunnataan tulikeikalle jonnekin Sastamalaan.

Illusia kysyy, saako ottaa pullaa pakastimesta... Taidan mennä laittamaan ihan kunnon ruokaa.

Ihanaista syksypäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti