perjantai 30. huhtikuuta 2010

Bangkok ja khao san road

Taalla ollaan. Kuumassa. Kesti hetken ennenkuin opin ymmartamaan kuinka nappaimet taalla toimivat. Sormetkin on lennon jalkeen sen verran turvoksissa, ettei napytyksesta tahdo tulla oikein mitaan.

Lento meni hyvin, vaikka olikin hieman raskas. Ensin lennettiin amsterdamiin,jossa odoteltiin jatkolentoa viitisen tuntia. Juotiin pari olutta ja kierreltiin kentalla. Jatkolento oli China airlinesilla. Meilla oli ihan luksuspaikat. Tosin kaikki elokuvat, mita koneessa naytettiin oli dubattu kiinaksi ja kiinalaisilla teksteilla. Onneksi oli ipodilla omia leffoja ja sarjoja. Juotiin drinksuja, katottiin southparkkia ja nukuttiin. Aamulla oltiin perilla paikallista aikaa n.6.30.

Ensimmainen vastaisku koettiin taalla lentokentalla, kun selvisi etta Nikon tulikepit eivat selvinneet perille. Tultiin nyt Khao san roadille sawasdee-nimiseen hotelliin pariksiyoksi ja lentokentta toimittaa kepit tanne. Yo maksaa tassa hotellissa per naama 7, 5 euroa ja taalta loytyi yllari uima-allas. En tieda, mita suomen uutisissa talla hetkella kerrotaan, mutta kaupunki on hyvin rauhallinen.

Nyt hikoilen kuin pieni sika uunissa.... Lahdetaan Nikon kanssa juhlimaan vappua!

Haleja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti