tiistai 27. huhtikuuta 2010

Blogistiikkaa... ja LÄHTÖ!

Nyt se on täällä... viimeiset puristukset ja sitten matkaan!

Viimeiset kaksi viikkoa olen kulkenut minuuttiaikataulun kanssa, että varmasti saisin kaikki valmiiksi ennen lähtöä. Levyn sanojen tarkistukset ja lähetykset, viimeiset laulut, bändipromot, yksilöpromot, rokotukset, levynkansikuvaukset, Flamman workshop-tehoviikonloppu, studiotekniikan tentti, säveltapailun tentti... ymym. Kaikki ovat vaatineet oman osansa aikataulusta. Olen kirjannut ylös kaiken pienistäkin asioista lähtien, että mikään ei varmasti unohdu.

Tänään oli säveltapailu C:n suullinen tentti, jota jännitin ihan pirusti. Kädet tärisi ja sydän hakkasi. Läpi meni pelosta huolimatta, ja ihan hyvillä arvosanoilla.
Nyt olen pakannut koko iltapäivän sekä omia, että Illusian tavaroita rinkkoihin.

Huomenna on vuorossa vuoden viimeinen tentti, säveltapailun kirjallinen, jonka jälkeen tämän vuoden kurssit on ohi. Heti kokeen jälkeen otamme - hieman uudenlaisen -kurssin kohti Helsinkiä ja torstaiaamuna lähtee lento Bangokkiin klo 8.15. Palaamme takaisin sitten 6 viikon päästä 10.6.

Rakkaat terveiset kaikille kavereille ja sukulaisille, jotka tätä lueskelevat. Meistä kuulee matkan aikana nimenomaan juuri tältä kanavalta! Tosin ehkä ilman ääkkösiä!

Tässä hieman esimakua

1 kommentti: