keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Time goes by (NOT) so slowly

Viimenen kerta - I swear- kun höpisen ajasta... (ainakin toistaiseksi)

Isä kyseli tuossa juuri, että koskas voitaisiin viettää yhdessä viikonloppua. Pläräsin kalenteria ja selvisi, että elokuun ensimmäinen viikonloppu olisi ensimmäinen vapaa viikonloppu. What??

Viime perjantaina kuvailtiin Flamman promokuvia. Jännästi taas päivä vierähti yöksi ihan huomaamatta. Päivällä oli ihanan lämmin aurigonpaisteessa. Istutiin vaan terassilla ja odoteltiin, että se lakkaisi. Tulikuvat kannattaa kuitenkin kuvata pimeässä ;). Siitä sessiosta ei ole vielä laittaa maistiaisia. Mutta lauantaina kuvailtiin studiossa Coverstonen promoja. Päätettiin Riikan kanssa vallata tuo keppiosasto...Tänään säveltapailutunnilla iski epätoivo ja masennus. Säveltapailun C tuntuu ihan hirvittävän vaikealta kurssilta. Koulun jälkeen päätin tehdä pesän pianon äärelle ja reenailla illan ja tarvittaessa vaikka koko yön, kun muut tytöt lähtivät viihteen alle. (Nyt otan siis vain pientä lepoa =D)
Eilisestä on pakko sanoa sen verran, että olin hirvittävän aktiivinen. Sain tehtyä kasan koulujuttuja valmiiksi ja viimeisteltyä yhdet sanat.

Nyt tulevana viikonloppuna menemme Nikon kanssa pitämään nuorille poi&keppi-workshoppia.

Ja etten unohtaisi... Pyynikin kesäteatterissa ensi syksynä taasen tuliteatteria Lemminkäisen temppeli. www.flamma.fi/temppeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti