sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Aika hyvastella kilpikonna-saari ja liikkua..

Nyt ollaan vihdoin tehty paatos siirtymisesta eteenpain. Huomenna lahtee lautta Koh Phangnanille aamulla 9.30. Haikea fiilis jattaa tama saari taakse.

muutamia hyvia juttuja Koh taolla:

- Banana Rock
- Sairee beach
- Blue windin ruoat
- Lotus-baarin Tikka Masala
- Merivesi ja rannat
- auringonlaskut

Toissapaivana mentiin istuskelemaan Fizz-nimiseen paikkaan. Se on rannassa ja porukka istuskelee sakkituoleissa. Mentiin semmoiselle korokkeelle istumaan. Yhtakkia naapuripoytaan tuli suomalaisia.. sen jalkeen toisellekin puolelle tuli samaa kansaa. Loppujen lopuksi tehtiin Finnish invasion ylakorokkeelle. Meita oli siella 12 henkea. Heh, muuten taalla nakee suhteellisen vahan suomalaisia. Saas nahda sitten miten Phanganilla.

Eilen aamulla Niko kavi kyselemassa lisaa sukelluksia ja odotellessa divemasterin saapumista kavaistiin viereisessa korupuodissa. Siella paikallinen thai-mies sanoi, etta Bangkokissa on ollut nyt paalla kansallisota ja 1000 kuollutta, joiden joukossa suomalaisia. Piti sitten samantein painella nettiin tarkastamaan tilanne, joka siis ei ollutkaan loppujen lopuksi niin paha. Ehka mies tarkoitti koko mielenosoitusten yhteissaldoa tms...

Illusia: Nahtiin viimein se gekko, joka huutaa korvan juuressa joka yo. Semmoinen n. 25 cm pitka ja vihrea valkoinen. Otettiin siita videokuvaa. Naat Illusia sitten, millaisia otuksia taalla vilisee.
Taalla on paljon koiria ja ne on kaikki kavereita keskenaan. Ihan pikkuisia pentuja ja sitten todella isoja haukkuja. Ikava on kova! Pusuja!

3 kommenttia:

  1. Moikka!

    Jatkakaa hyvällä tuurilla ja nauttikaa!
    Suomessakin helleaalto eli jotain 24-26 astetta.

    Terveisin Isä ja Marja

    VastaaPoista
  2. Heissan! Illusiakin näki ison gegon Turkissa ja saatiin ne yhteiskuvaan...ei ehkä yhtä suuri kuin siellä, mutta tytöt kuitenkin meni varovaisesti kuvaan hyvän matkan päähän! Oli se sen verran pelottavan näköinen...Tääl on IHANA HELLE! Turvallista matkan jatkoa teille!
    r ja j

    VastaaPoista
  3. Moikka!
    Turvallista matkan jatkoa ja kirjoitelkaa paljon. Mielenkiinnolla seuraamme teidän matkanne edistymistä.

    Haleja molemmille
    Mummo ja Vaari

    VastaaPoista