lauantai 22. toukokuuta 2010

Turistiviidakossa Koh Samuilla

Nyt on aikaa kirjoittaa vain pikainen blogi ja asiat pahkinan kuoressa.

Tulimme tana aamuna laivalla Koh Samuille. Alunperin tarkoituksenamme oli jattaa tama isoin ja turistisin saari kokonaan valiin, mutta taalla kuitenkin ollaan. Chawenge-rannalla, mika on isoin ja suosituin. Tama saari on itsessaan iso ja meininki sen mukaista. Hinnat ovat paljon kalliimpia, ja rannoilla loikoilee vanhempia ihmisia kuin myos ihan pikkuvakea. Edelliset saaret ovat olleet paljolti vain nuorison paikkoja. Tavallinen turistisaari siis isoine hotelleineen ja resortteineen.

Mina sairastuin flunssaan eilen illalla ja nyt nena vuotaa ja kurkku on kipea. Kavin juuri hakemassa apteekista troppia. Nikon reidet ovat taasen vesikelloilla, etta heh....

Tanaan on ollut todella pilvista ja asken oli myrsky, joka vei kaikki sahkot ainakin talta rannalta. Omalla hotellilla oli aivan pilkkopimeaa, joten lahdimme kavelylle. Kavelimme edes taas ja lahes joka paikassa oli pimeaa. Nyt sahkot ovat taas toiminnassa ja tultiin ihan pikaisesti kaymaan internetissa. Seuraavaksi taidamme painella syomaan.

Terkkuja kaikille!

1 kommentti:

 1. Heissan!
  Kiva lukea taas teidän kuulumisia , niin tiedetään että olette hengissä :-)
  Saitteko multa sen vinkin siitä phi,phin tulijutskasta? Ikävä on täälkin mutta suosittelen siirtämään ikävä ajatukset reissuun ja nauttikaa, kaikki loppuu aikanaan ja sitten jää vain ihanat muistot :-)
  Me duunaillaan(aila,ari ja mä)ens viikolla tääl Ilulle uusi huone niin senkin ikävä pysyy välillä muissa asioissa!
  Muistakaa tuoda ne hedelmien koristeluveitset!!
  ainakin 4 kpl ja kyselkää vinkkejä koverruksiin, siel on parhaat asiantuntijat, ottakaa vaik yksityisopastusta ja opetatte sitten meille...ja jos jotain helposti rinkassa kulkevia kauniita koristeita siihen ruokapöytään niin ottakaa mukaan!
  r ja j

  VastaaPoista