keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tayden kuun saari - Koh Phagnan

Saavuimme tanne Koh Phagnanille toissapaivana. Laiva matka Koh taolta kesti n.kaksi tuntia. Ei olla kaytetty aurinkorasvaa enaa lainkaan taalla, joten Niko paatti kaaria shotrsit ylos ja ottaa varia valkoisille reisillekin, jotka ovat aina shortsien alla. Arvata varmaan saattaa, mika oli lopputulos. Illalla nikon reidet olivat pahasti palaneet - Tulipunaisiksi.

Saapuminen Phagnanin satamaan oli hyvin toisenlainen suhteessa Taoon. Varmaan 30 henkea huusi aivan laiturin reunalla englanniksi: "tule meidan taksilla, meidan veneella, meidan majoitukseeen.." Kilpailu ja mekkala oli kovaa. Tungettiin itsemme paattavaisesti vaentungoksen lapi kahden amerikkalaisen tyton kanssa - Brennan ja Melodyn.

Otimme taksin hieman pidemmalta ja tulimme Coral Bungalowsiin. Tama on enemman hotelliresortti kuin taolla, joka oli siis vain yksinainen bungalowi. Hinta on silti halvempi 300 bhatia yo. Meilla on myos iso uima-allas joka on ihan luksusta.

Koska Phagnan on virallinen Full moon party-saari, tama on enemman vilkkaampi ja taynna nuoria bilettajia. Ensimmaisena paivana lahdimme amerikkalaisen Brennan kanssa hadriin rantaan, joka on siis the bileranta. Kierrettiin kauppoja ja kaytiin syomassa. Illalla hotellillamme oli isot uima-allas bileet. Porukka joi bucketteja ja meininki oli kovaa altaassa aamuviiteen saakka. Elamani ensimmaiset uima-allasbileet.


Ihmettelin kovasti, kun koko hotelli on taynna erilaisia fosforivarilaiskia. Sinista, punaista , vihreaa laiskaa ihan joka paikassa. Poydissa, seinissa, hotellihuoneessa. Full moon parteissa ja yltympari saarta kaytetaan fosvorimaaleja bileiltoina. Porukka juhlii illat ja seuraavana paivana katselee non stoppina Frendien tuotantokausia uima-altaalla isosta televisiosta.

Seuraavana paivana eli eilen herattiin n. 11 aikaan. Kaytiin hotellilla aamupalalla, jonka jalkeen lahdettiin kiertamaan rantaa ja kylaa. Paiva oli toooodella kiva. Kaytiin meressa uimassa, jossa oli todella iso aallokko. Se oli ihan superhauskaa. Kierrettiin vain koko paiva kaupunkia ja juotiin olutta amerikkalaisten tyttojen kanssa. Loydettiin kaikkia kivoja koruja ja osallistuttiin paikallisten thaipoikien footbag- peliin. Tultiin aika myohaan illalla takaisin hotellille. Ja Brenna alkoi voimaan huonosti. Kurkku tuli kipeaksi ja kuume nousi. Mina, Niko ja Melody kaytiin apteeksissa ja sitten istuttiin oluella 7-11:issa, joka on samanlainen kuin kotopuolessa Siwa. Oli hyvin merkillista istua supermarketissa oluella.

Tanaan tytot lahtivat Koh Phi Phille ja me ollaan vain laiskoteltu. Ensin makoiltiin uima-altaalla ja katselin sivusilmalla frendeja. Hieman myohemmin WALLe- elokuva alkoi pyoria ja istuttiin kunnolla alas katselemaan ja syomaan pitsaa. Huomenna varmaan vuokrataan mopo ja kierretaan saarta. Tosin hotellilla on tanaan taas uima-allas bileet :) Katsotaan siis...

Illusia: Tamakin saari on ihan taynna koiria ja eilen nahtiin todella iso etana. Hotellissa on pikku-kisuja myos. Pusuja kovasti!

Nyt ainakin menen uimaan. Haleja ja terkkuja kaikille!

4 kommenttia:

  1. siellä ei vissiin mitenkään huomaa niitä Bangkogin mellakoita???mutta seuratkaa nyt kuitenkin netistä mitä siellä maassa tapahtuu, kun on laajentunu ne levottomuudet ja jotain ulkona olo kieltoja yö aikaan?? teidän saarella ei varmaan sellaisia kieltoja ole, heh kun aamuun asti kestää uima-allasbileet...nautinnollisia hetkiä sinne ja terkut myös sille punajalalle .-)
    r ja j

    VastaaPoista
  2. Mukava, kun kirjoittelet kuulumisistanne, niin voi itsekin kuvitella olevansa melkein siellä.
    Reissuun tekisi tosiaan itsekin mieli lähteä.

    Helteet jatkuu onneksi täälläkin, mutta uima-altaat valitettavasti puuttuu. Järvet tosin alkaa olla jo uintikelpoisia.

    Nauttikaa elämästä täysin rinnoin, mutta varokaa tota punanahkaisuutta.

    - Isä -

    VastaaPoista
  3. Juu, seurataan bangkokin tilannetta. Toivottavasti kerkeaa menemaan ohitse. Tanaan selvisi, etta lahtomme viivastyy yhdella paivalla ilmeisestikin. En tieda, ovatko mellakat syyna matkon peruutukseen.

    Enaa aurinko ei polta. Olemme sen verran ruskeita joka paikasta :)

    Argh, maa vihaan naita nappaimistoja taalla, kun puuttuu kaikki suomalaiset kirjaimet ja nappiksesta on kuluneet kaikki merkit pois. Yrittakaa kestaa kirjoitusvirheet.

    VastaaPoista