tiistai 4. toukokuuta 2010

Kilpikonna-saari eli...


Olemme koh taolla. Reissu tuntui Bangkokin seikkailun jaljilta aika rankalta. Lahdettiin siis klo 21 liikenteeseen bussilla, jossa oli onneksi ilmastointi. Bussissa emme saaneet nukuttua lainkaan. Olimme 3.40 yolla satamassa, jossa piti odotella aamu 7 saakka, jolloin laiva lahtisi. Heitin maahan pitkakseni, mutta ei se uni tullut siinakaan. Lopulta kuulimme tutun kuulloista puhetta ja paadyimme suomalaiseen porukkaan istumaan. Aika kului hitaasti pimeassa odotellen auringon nousua ja potskin tuloa. Viimein aamu 7 aikaan paasimme laivaan. Auringossa kannella matkasimme n. 3 tuntia Koh taolle.. ja tietysti nahka vahan karahti.

Saarelle paastyamme olimme siis viettaneet edellisen yon nukkumatta ja pari sita edellista yota oli mennyt pitkaan Bangokissa ja lennoilla. Teimme hyvan ratkaisun ja otimme hieman kalliimman Bungalowin (Didi), joka paljastuikin sitten tosi hienoksi. Oma terassi kalliolla ja suoraan nakyma merelle hintaan 1500 batia eli n.37 e. Kavimme heti pitkakseen ja saimmekin nukuttua pari tuntia. Sen jalkeen painelimme syomaan ja katselimme sopivaa Bungalowia, johon muuttaa pidemmaksi aikaa.
Sitten vain vetta mukaan hotellille ja takaisin nukkumaan. Taaskaan uni ei tullut kuin muutamaksi tunniksi ja herasimme n. 00 aikaan. Samaan aikaan alkoi ukostamaan ja salamoimaan meren paalla ilman sadetta. Se naytti todella hienolta.

Tanaan loysimme kivan Bungalowin ihan meren rannasta ja buukkasimme sen ainakin kolmeksi yoksi. Aamu-uinnille siis suoraan mereen...

2 kommenttia:

  1. Oijoi, kyllä teidän kelpaa! Onneksi on google maps, kävin tossa katsomassa, että missäs te oikeen ootte, niin pysyy kärryillä. Ei muuta, jatkakaa, me täristään edelleen kylmässä...

    VastaaPoista
  2. Nauttikaa täysin rinnoin, sillä täällä Suomessa on vielä aika kylmä, vaikka aurinko paistaisikin !!

    VastaaPoista