perjantai 14. toukokuuta 2010

Kasper ja Jesper ja Joonatan...

Niin, ainahan sita varoitellaan voroista... Mutta toissa yona naapuribungalowin asukeilta, saksalaiselta tytolta ja pojalta, vietiin kaikki rahat (500 e kateista) passit, kortit ja kamerat. Bungalowi on heti meidan bungalowin vieressa eli noin parin metrin paassa. Inhottavinta on varmaankin se, etta varkaus tapahtui heidan nukkuessaan, kun ovi oli auki.
Nukun aikas koiranunta taalla eli herailen koko ajan erilaisiin aaniin. Sina yona herasin kopahdukseen meidan terassilla. Ajattelin sen kuitenkin olevan joku elainasukki, joita taalla vilisee. Menin suihkuun ja takaisin sankyyn nukkumaan.
Seuraavana paivana valvontakameroista selvisi, etta varas oli ensin tullut meidan terassille ja napannut tuolin, jolla oli sitten katsellut ikkunoista. Lopulta oli hiipinyt pojan ja tyton bungalowiin. Touhunnut pienessa 10 nelion huoneessa 20 minuuttia ja vienyt kaiken olennaisen. Tietystikaan tassa vaiheessa ei tarvitsisi kertoa, etta myos meidan kampan ovi oli auki. Ehka varas oli huomannut kun havahduin kolahdukseen tms... joka tapauksessa meidan kamat ja me selvisimme saikahdyksella ja tasta eteenpain nukumme ovi lukossa.

Toinen varkaus, mihin tormattiin tapahtui heti tanne Koh taolle tullessa. Tutustuimme brittilaisiin tyttoihin Bangkokissa ja myohemmin tulimme samalla bussilla ja laivalla tanne. Yhdelta seurueen tytolta oli viety laivamatkan aikana 300 puntaa, kortit ja passi. Suosittelen ostamaan tatonkan ja kuljettamaan kaiken tarkean siina ihan koko reissun ajan.

Mutta iloisempiin asioihin.
Niko lahti eilen puolen paivan sukellukselle twin rockeille ja me vuokrasimme suomalaisten tyttojen kanssa snorkkelit silla valin. Talla kertaa valineet oli todella hyvassa kunnossa ja siten myos koko snorklaus huomattavasti kivempaa, kun ei tarvinnut rykia vetta pois keuhkoista joka toisella hengityksella. Kaikennakoista jannaa merenpohjassa asuu. Hienoja kaloja!

Suomalaiset viettivat viimeista paivaa Taolla, joten menimme illalla syomaan ja hieman viihtymaan. Tehtiin Nikon kanssa myos tulia parissa baarissa rannalla. Kaikin puolin tosi kiva ilta.

Kaikki paivat ovat olleet todella aurinkoisia heti aamusta myohaiseen iltaan saakka. Ihmiset ovat ystavallisia. Joka paikasta loytyy nettikuppiloita ja paikkoja, joissa reissaajat saavat vaihtaa kirjoja. Kavin hakemassa juuri uuden hompparomaanin ja ajattelin menna lukemaan meidan riippumattoon. Tosin tanaan oli ensimmainen paiva, jolloin satoi. Se loppuikin kylla jo :)

Illusia: Koira nimettiin Pipsaksi. Ei voida tuoda sita mukaan suomeen, kun sen kaikki kaverikoirat asuu taalla. Silla on paljon kavereita. Laitan sinulle kuvan jossakin vaiheessa. Pusuja!

Terkkuja ja haleja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti