perjantai 7. toukokuuta 2010

the girl with a cool hair

Koh taolla jo _ paivaa. Meilla ei ole mitaan kasitysta paivasta, viela vahemman paivamaarasta. Kelloakaan ei ole mukana, joten kun aurinko paistaa on paiva ja kun on pimeaa ja britit kannissa niin on yo.

Samantein kun paastiin tanne huomasin, etta omat kenkani ovat hankalasti solmittavat, silla joka paikkaan mennessa pitaa ottaa kengat pois. Oli se sitten baari tai kauppa. Niinpa ostin sellaiset kidutuskengat. Slabarit, jossa menee isovarpaan ja akka varpaan valissa naru. Ne oli niin jarkyt kavella, etta paatin tehda kuten taalla niin monet muutkin tekevat, kavella paljain jaloin. Olen siis viimeiset paivat seilannut ihan paljain tassuin.

Kahtena viimeisena paivana olemme kayneet illalla esiintymassa tulilla yhden baarin edessa. Tanaan meita pyydettiin esiintymaan lotus-baarille. Mikas sen mukavampaa: Esim. eilen reenattiin koko paiva, kaytiin uimassa, jatkettiin reenaamista, sitten ihanaan tunnin rantahierontaan ja sitten esiintymaan. Jee, flammalaiset - kaikki porukalla tanne reenilomalle!

Vedesta on pakko sanoa sen verran, etta en ikina ole tormannyt moiseen tapaukseen. Merivesi polttaa. Kun hikisina ajattelee pulahtaa veteen, niin tunne on sama kuin hyppaisit kuumissasi todella kuumaan kylpyyn. Sen vuoksi ihmiset eivat oikeastaan uikaan meressa. Kaikki vain istuvat.

Meidan Bungalowin on maasta noin metrin ylempana semmoisten parrujen varassa ja bungalowin laheisyydessa parveilee kukkoja. Eikohan yksi sellainen paattanyt menna kiukumaan suoraan meidan bungalowin alle, kun nukuttiin. Meinasin tehda ihan itse kukkopaistia sina yona.

Viime yona herasin siihen kun jokin todella lahella ja kovaa huutaa arg arg GEK-Ko GeK-Ko. En todellakaan tiennyt, etta niista liskoista lahtee semmoinen meteli. No seuraava aani oli myos kova, kun niko alkoi hakkamaan seinaa, etta saataisiin gekko karkoitettua sangyn paasta pois.

Lahella meidan bungalowia on semmoinen ravintola kuin Big blue wind. Sen lisaksi, etta se on todella hieno, siella on myos todella hyvat ja edulliset ruoat. Ollaan nyt lahes joka paiva syoty siella.

Tanaan vuokrattiin jo aamusta pariksi paivaksi skootteri. Huristeltiin ympari saarta, todella pelottavillakin kaduilla - jos niita voi edes kaduiksi sanoa. Polut kuvaavat kenties paremmin.

Jep, tanaan taas esiintymaan tulilla ja ensin lillumaan veteen... Ai niin, olen saanut lempinimen The girl with a cool hair..

1 kommentti: