sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Nassun valkaisu

Jep... Nyt alkaa oleen kroppa kivassa kuosissa, kun paivat menee reenaillessa ja iho on ihanan ruskea, MUTTA kasvot. Olen ennenkin miettinyt suomessa kesakuumalla, etta minka ihmeen takia, joka paikassa kerrotaan auringon auttavan finneihin ja akneen. Mulla on aivan toisin pain. Naama ja koko ylaselka kukkii, samoin Nikolla. Joka tapauksessa paatin menna ja ostaa jonkun hyvan kasvojen pesuaineen ja rasvan joka rauhoittaisi patteja. No, merkkeja loytyy joka lahtoon ihan perus Garnierista, MUTTA joka ikisessa purkissa lukee Whitening. Toiset purkit lupaa jo kahdessa viikossa useamman asteen ihon valkaisun ja toiset alkaa vaikuttaan samantein. Siis What? Tosiaan kyseessa on Aasian yksi myydyimmista kosmetiikkatuotteitteista. Taalla valkoinen nassu on muotia. Sita en tosin ihan lahtenyt taalta kuitenkaan hakemaan.

Merivesi todella polttaa. Se on ihan uskomaton elamys. Keskella paivaa, kun painelee mereen, joutuu hetken aikaa totuttautumaan veden kuumuuteen. Hikisina kuumaan kylpyyn. Meri myos laskee paivalla ja nousee takaisin illansuussa semmoisen 50 metrin matkan, hiekka onkin siita syysta ihan kuin pehmeaa kultaa.

Eilen kaytiin ihan juhlimassa Lotus-baarissa, mika on paikka johon kaikki keraantyy bilettamaan- ainakin low-seasonilla. Ensin istuttiin bungalowin terassilla juoden singhaa. Kun aurinko alkoi laskemaan ja upeat varisavyt heijastui mereen, kuvattiin poi-vanne-keppi videoita. Buckettien eli ampareiden kanssa saa olla taalla todella varovainen. Jokaisessa amparissa on reilusti viskia ja sen lisana kokista seka energiajuomaa.

Taalta ei loydy lamppuoljya vaan paikalliset tulenpyorittajat kayttaa kerosiinia. Silla mekin ollaan pyoritetty ja eilen ostettiin iso tankki omaksi. Ainut mika kerosiinissa harmittaa on sen haju. Joudutaan ottamaan tulivalineet sisalle bungalowiin yoksi ja koko meidan kamppa dunkkaa oljylta. Ja sen lisaksi olen valmis kynimaan sen pahuksen kukon...

Aitelle ja mummolle hyvaa aitienpaivaa!

3 kommenttia:

  1. palasimme turkin helteestä tänne suomeen, palelee...nauttikaa!!! ja pitäkää huolta itsestänne kun on ne ampparit, aurinko, kukot ja muut...
    r ja j

    VastaaPoista
  2. Alkoiko siel satamaan??? katsottiin säätiedoitusta et sataa....toivottavasti ne on ohimeneviä sateita...suomeenkin luvattu hiukan lämpenevää, toivottavasti :-)kirjoittakaa kuulumisia, me ootellaan!!!
    r ja j

    VastaaPoista
  3. Ei sada. Taalla on pelkkaa aurinkoa aamusta iltaan... ja ollaan jo ihan ruskeita. :)

    VastaaPoista