lauantai 29. kesäkuuta 2013

19 päivää

19 päivää jäljellä, kunnes kone on Helsingin lentokentällä - Illusialla ja äitellä vain muutama tunti. Hieman haikea olo, kun meillä oli niin mukava kuukausi täällä, täynnä vilskettä ja menoa... ja nyt tuntuu hieman.. tyhjältä. No, työmodeen taasen kohta, ja todellakin enää vain 19 päivää...

Illusian synttäreitä juhlittiin tällä viikolla torstaina - 9 vuotta täynnä!

Aamulla neito sai aamupalatarjottimen yllärinä sänkyyn, tietysti synttärilaulun säestyksellä. Tarjottimelle oli kasattu nutella-leivän lisäksi myös pieniä yllätyksiä sekä iso pehmolelu.

Aamiaisen jälkeen lähdettiin Kadrieen, jossa Ilu otti pikkuletit päähän....


klo 14 aikoihin palasimme takaisin Villalle. Siellä odottikin koko ryhmä yllätyksenä suklaakakun kanssa.

Suklaakakussa oli hienot sädetikutkin, mitä Illusia oli kovasti toivonut.

Klo 16 aikaan lähdettiin Tekirovaan tekemään jälleen showta ja Illusia lähti mukaan. Tekirovassa menin Ilun kanssa lasten seikkaluradalle, mutta se oli valitettavasti jo kiinni. Onneksi löydettiin kiva hiekkataidetyöpaja, missä Ilu taiteili todella makean monivärihiekkatyön.

Ilulle kenties mukavinta päivässä oli kuitenkin shown jälkeiset juhlat, mihin me osallistuimme. Ilu tanssi varmaan jokaisen ryhmäläisen kanssa ja sai hotelliltakin ihanan synttärijuoman juhlien kunniaksi. Oli kyllä oikein mukava päivä! Villalla oltiin takaisin vasta 3 aikaan yöstä.

Seuraavana aamuna Ilu nukkui Nikon kanssa pitkään, jonka jälkeen pulikoitiin koko iltapäivä altaassa.

Nyt on tosiaan tyttönen koneessa ja me täällä haikein mielin =/
T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti