torstai 20. kesäkuuta 2013

Ihania päiviä...

Small talkina heti aluksi puhetta säästä:

Paulan lähdön jälkeen ilmat ovat muuttuneet todella kuumiksi ja yöt paahtaviksi. Siinä missä ennen pystyi pitämään yöllä parvekkeen oven auki, ei tule enää kysymykseenkään. Äsken katsoin säätiedotusta, jonka mukaan Helsingissä on + 15 ja täällä + 39. Eilen mittari nousi 42 asteeseen ja 40 tienoilla pysytään. Mutta ilmeisesti Suomessakin keli paranee Juhannukseksi.

Ystävät ja sukulaiset varmaan tietävätkin, kuinka paljon rakastan lämpöä ja minulla on yksinkertaisesti ongelmia Suomen kesän (=ilmaston) kanssa. Jos saisin valita, paras lämpötila minulle elää, olisi n. + 30. En voi sietää pitää pitkiä vaatteita päällä yötä päivää. On ihanaa olla vain pienessä hameessa ja topissa, kun kuuma tuuli hivelee ihoa, myös yöllä. Aamuisin olen yksinkertaisesti onnellinen, kun näen kuinka aurinko paistaa ulkona.

Ja vastaisesti yksi masentavimpia näkyjä on, kun lentokone laskeutuu kohti Helsinki-Vantaata ja pilvet peittävät jo ennestään synkkää metsäistä maisemaa. Jo ihan pienestä pitäen olen kaivannut enemmän palmupuita ja aurinkoa. 

Mutta on paljon asioita, mitä tietysti rakastan ja kaipaan Suomessa. Yhtenä isoimpana tekijänä on perhe ja ystävät! Seuraavana tulee oma koti ja keikkamaailma, ja sitten se, että asiat järjestyvät PIKKAISEN helpommin kuin esimerkiksi täällä Turkissa. Ja tämän lisäksi kaipaan Spotifyta!! Musiikkia!! Kun netti ei vieläkään oikein toimi villalla, en voi kuunnella oikein mitään musiikkia. Ja kun varauduin siihen, että täällä olisi kunnon netti, en edes ottanut ipodia mukaan. Perhana! Musiikista tulee vieroitusoireita, eikä oikein moskeijan ulina riitä tyydyttämään musiikin nälkää.

Oh, well! Palataan takaisin näihin pariin viime päivään!

Toissapäivänä tulivat äite, Ilu ja Iina mukaan Süssesiin katsomaan showtamme. Kuten edellispostauksessa mainitsin, Süssesissa on aivan paras buffetti ja tämä näytti tekevän vaikutuksen kaikkiin vieraisiimmekin! On ainakin varaa, mistä valita. Yhdessä nurkassa oli mies käärimässä sushiannoksia ja Illusiakin reippaasti veteli 10 sushia ennenkuin siirtyi valtavaan jälkiruoka-osastoon. Showkin meni oikein hienosti, kenties kiitos loistavan ruoan!

Eilen olimme Voyage Belekissä, jossa esiinnymme amfiteatterin sijaan ns. bilelavalla. Kun saavuimme paikan päälle ja saimme tavarat paikalleen, olikin aikaa löffäillä ja ottaa rennosti. Ihanin asia, kun lämpötila on +40, on juosta mereen ja näimmehän me teimmekin.

Rentoa työelämää...
 Show oli omalta osaltani yksi parhaista tähän menneistä. Tein muutamia muutoksia vannekoreooni ja sain oikein mukavaa palautetta takaisin shown jälkeen. JEE!!

Tunnin shown vedettyämme näissä ilmasto-olosuhteissa olemme hikoilleet varmaan litran hikeä. Joten shown jälkeen juoksimme avoimesta takahuoneesta lavan takaa lujaa Annikan kanssa, vain alusvaatteet suojanamme ja pyyhe ympärillä, suoraan mereen. Bilealue, lava, valot näyttivät upealta merestä käsin ja dj soitti meille oivallista uintimusiikkia. Out of words!

Olimme villalla noin klo 22.45 ja ihanana yllätyksenä ruokalähetys oli vihdoin saapunut. Nyt on vaikka mitä hyvää kaapissa! Illusiallekin nutellaa!

Illusia vetelee täällä kunnon yöunia. Normaalisti kun tulemme showsta Illusia tulee meidän villaamme yöksi, sitten aamulla minä heräilen n. 9-10 aikaan, Illusia yksikin päivä nukkui tyytyväisesti klo 13 saakka, enkä hennonut herättää. Altaassa peuhaaminen kuuman auringon alla on voimia vievää..

Siitä puheen ollen, minunkin täytyy opetella säästelemään voimiani. Välillä varsinkin salipäivän jälkeen, ja varsinkin vielä jos teemme harjoitusshown ennen varsinaista showta, minulta loppuu täysin energia. Hyvä kun jaksan kättäni nostaa. Buffetin jälkeen yleensä aina helpottaa onneksi....

Tänään lähdemme kohti Rixos Sungatea, missä on shown jälkeen aina bileet, mihin myös me voimme osallistua. Ja muutenkaan, emme voi lähteä, ennennkuin bileet ovat päättyneet. Rixos Sungate on yksi upeimmista lavoista/paikoista.

Viikonloppu onkin meillä sitten vapaa. Sen kunniaksi meidät on kutsuttu festareille Tekirovaan, joka on kuulemma uskomattoman kauniissa laaksossa. Sinne siis lähdemme ja Illusia lähtee mukaamme....
Tästä siis lisää päivistystä viikonlopun jälkeen!

Ihanaa Juhannusta kaikille! Nauttikaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti