maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tällä kertaa vähän lyhyemmin...

Viikko on taas pyörähtänyt ihan hurjaa vauhtia!Äite ja Ilu saapuivat siis sunnuntaina ja sen myötä päivät ollaan vietettykin Ilun kanssa altaalla ja illat, yllätys yllätys, keikoilla.

lämmittelyä ennen keikkaa


Torstaina saapui Paula ja perjantaiksi olin järjestänyt, että äite, Paula ja Ilu tulevat katsomaan shown. Tällä kertaa Rixos Premiumin amfiteatteriyleisössä istuikinsitten  tuttuja naamoja. Tämän lisäksi he pääsivät maistamaan paljon kehuttua buffettia ja Illusiaan suuren vaikutuksen teki 1,5 metrinen suklaasuihkulähde.

Lauantai-iltana shown jälkeen ohjelmatoimistomme johjaja oli järjestänyt meille sisäänpääsyn ja kuljetuksen Soho Club Belek yökerhoon.


Vaikuttavan näköinen paikka, mutta alkuinnostus laski kuin lehmänhäntä, kun selvisi että pelkillä nahkasohvilla istuminen maksoi 600dollaria/ilta. Pienen oluen hinta oli 10e ja drinkeistä sai pulittaa 15-30e.

Aika selvää oli tässä vaiheessa, että suuntana olisi mahdollisimman pian... tattadadaa.. Kurt market!
Sinnehän sitten suuntasimme heti kun vain pääsimme. Loppu-ilta menikin leppoisan mukavasti nuotiokitara-ryhmälaulu hengessä.

Sunnuntaina meillä oli vapaapäivä! Ja sen kunniaksi lähdimme Troya vesipuistoon.


Troya yllätti minut kyllä positiivisesti. Kaikenmaailman liukuja, rankemmastakin päästä... ja niinhän siinä kävi, että kun Katra laskee korkeasta vesiliukumäestä patjan päällä naama edellä, niin eihän siitä vahingoitta selviä. Patja onnistui lyömään minua viimeisessä töyssässä kaulaan niin lujaa, että puhuminen meni hankalaksi sen jälkeen. Ja vielä tänäänkin (2:den lihasrelaksantin jälkeen) nieleminen sattuu. Mutta muuten meillä oli oikein kiva päivä!

Sunnuntai-iltana mentiin syömään Kadrieen kivaan ravintolaan ja sitten vielä iltauinnille villalle. Oikein mukava vapaapäivä!

Sunnuntaiyönä saapui Nanny tänne, mutta vielä ei ole keretty näkemään, sillä hipsin ulos villalta ilun kanssa kohti Ailan villaa, ennekuin he olivat heränneet =).

Nyt uimaan altaalle!

Tsau


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti