keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Rakkaita!

Lauantaina vietettiin taasen kauan odotettua vapaapäivää. Tällä kertaa ei ollut suunnitelmissa lähteä mihinkään sen kauemmas vaan rentoutua rauhassa omalla Villalla. Lauantaiaamuna siis nukuttiin pitkään, jonka jälkeen reenailtiin oikeastaan koko päivä. Illalla olisikin sitten vuorossa grillibileet.

n. klo 19 koko porukka kerääntyi villan pihalle grillin äänen syötävien ja juotavien kanssa. Oli varsin perhemäinen tunnelma kun yhdessä kokkailtiin ja nautittiin toistemme seurasta.Koko sunnuntai menikin sitten odottaessa! Heti aamusta alkaen ravasin ympäri villaa.. Odotimme showvahvistusta Kemeristä sekä odotimme Illusiaa ja äitiä saapuvaksi... Ja tällä kertaa kävi erittäin hyvä tuuri, sillä Kemerin show peruutettiin, joka merkitsi sitä että me saimme rauhassa vastaanottaa Illusian ja Ailan villoille.

klo 21.15 auto kaarsi pihaan ja odotus sai päätöksensä =). Veimme Illusian ja äidin tavarat villaan, joka on siis samanlainen kun meidän ja aivan tässä meidän villan vieressä. Sen jälkeen lähdimme syömään Belekiin.

 
 
Maanantain valjetessa olikin varmaan aika selvää, mihin se päivä kulutettaisiin:
 
vesisotaa!!
 
Illusia halusi viettäää koko päivän altaassa ja melkein kasvattikin kidukset!
Nyt iho vähän punertaa, vaikka kuinka yritettiin laittaa märän ja juoksevan neidon iholle aurinkorasvaa!
 
Maanantai-iltana me lähdimme showhun Cornelia De Luxeen ja eilen olimme Süssesissa, missä on paras buffetti.
 
Tänään on vuorossa uimista, uimista, kuntosalia, Voyage belek sekä yöllä saapuu Paula!!
 
-Tsau
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Mukavaa, että Illusiakin pääsee harrastamaan pulikointia altaassa. Mieli tekisi itsekin lähteä sinnepäin, mutta ......

  Hauskaa (työ)lomaa !

  Isä

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Koko pajurannan 17 hlön juhannusseurue toivotta teille Mukavaa JUHANNUKSEN AIKAA JA TEIDÄN ELÄMAHÄN ON NYT TAIKAA :-)
  Runosuoni pulpahti,heh SUURET RUTIKSUKSET ILLUSIALLE MEILTÄ KAIKILTA KUN TÄYTTÄÄ 9.VUOTTA ja me odotetaan jo pajurantaan Illusiaa kesälomalle...taitaa olla ihonväriltään pikkuisen erilainen kuin me pilvistä ja töistä nauttineet..mutta nyt luvattiin hellettä, joka meidän mittapuussa on pikkuisen vähemmän kuin siellä eli alle 30 T: pajurannan poppoo

  VastaaPoista