perjantai 31. toukokuuta 2013

Miehet, autot ja naiset....

Täällä ollaan elävien kirjoissa! Nikokin...

Niinhän se on, että tuo kavala turistimahatauti tuppaa siirtymään ihmisestä toiseen. Muut ovat onneksi selvinneet terveinä, mutta Nikon se kaatoi kolmeksi päiväksi sängyn pohjalle. Onneksi Niko on nyt taas mukana pelissä. Ja sain tunti sitten desifioitua ja puunattua koko makuuhuoneen ja vessan putipuhtaiksi...

Rakastan herätä Belekissä aamuisin. Herään n. klo 9, jolloin aurinko paistaa todella lämpöisesti meidän terassille, tuuli on juuri täydellisen ihoa hellivä ja ympärillä siintää korkeat, kauniit vuoret.Istuskelen rauhaksiin terassilla juoden aamukahvia ja syöden muro-kaura-vadelma-banaani -turkkiyogurtti - mössöä. Muut yleensä nukkuvat vielä tähän aikaan, joten saan varastettua palan hiljaista aamurauhaa ihan itselleni. Aamupalan jälkeen puen bikinit päälle ja menen uimaan - edelleen ihan yssikseni. Tämän jälkeen valmistaudunkin matkaamaan kohti salia.

Lämpöisessä tuulessa kuumana päivänä on ihana pyöräillä omassa rauhassa kohti salia. Välillä rauhan kuitenkin rikkovat pahuksen tööttäilevät autot, jotka säikäyttävät välillä minut kohti ojaa. Ehkä auto-onnettomuuksiakin olisi vähemmän, jos miehet OIKEASTI keskittyisivät ajamiseen, naisten tuijottelun sijaan. Siinä vaiheessa, kun olet juuri välttänyt ajamasta ojaan,  on vaikea nähdä tööttäilyssä mitään imartelevaa. Onneksi saavutan mielenrauhan yleensä jälleen Belekin keskustassa (jonne autot eivät saa ajaa).

Tänään esiinnymme Rixos Premiumissa ja lauantai onkin vapaa! Tällä hetkellä keräämme ehdotuksia porukalta, mitä kivaa huomenna keksisimme. Ja sunnuntaina saapuvatkin Ilu ja äiti!! JEE!!


Nyt taas hetkeksi uimaan ja sitten kohti Rixos Premiumia!

Tsau =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti