sunnuntai 5. toukokuuta 2013

back to shows...

Vapaapäivä oli ja meni..

Eilen jatkettiin taas "rutiinin mukaan". Aamulla ylös, puolisen kilsaa uintia, kahvia, chillailua, aamupalaa ja klo 15 kaikki bussiin ja esiintymispaikalla. Näin kahden ensimmäisen viikon aikana menemme hyvissä ajoin jo esiintymispaikalle, jotta tiedostetaan mahdolliset ongelmat jne. ajoissa. Sitten kun showt rutinoituvat, riittää että olemme hotelleissa 18-18.30 aikoihin.

Ruokailu sijoittuu hotellien buffeteissa yleensä 19.30 maille. Ja oli taas eilenkin semmoinen buffetti, että oksat pois. Kaiken maailman pieniä alkupalaväkerryksiä, kunnon pääruokavaihtoehtoja ja kaksi isoa pöytää täynnä leivoksia ja jälkiruokia. Itse pitäydyin tuoreissa mansikoissa ja... noh, suklaasuihkulähteen vieressä =D.

Eilinen hotelli oli täällä Belekissä. Calista - Luxury of glamour... Heh..

Esiintyminen meni taas vallan mainiosti, paitsi oma huivini aukesi taas ensimmäisessä koreossa sekä löin itseäni kepillä päähän, niin että maski heilahti täysin vinoon... No, pieniä juttuja kokonaisuudessa.


Ai niin, Shown nimihän on The flames of Phoenix.. Eilen kuitenkin parempi nimi olisi ollut the Crabs of Phoenix. Jokainen meistä oli nimittäin punainen. Vapaapäivä ja löffiminen uima-altaalla oli luonut lähes jokaiselle kauniin kirkkaan punaisen peitteen. Marc naureskeli, että me emme polta itseämme showssa ja vaan poltamme itsemme sitä ennen.

Jep, mutta show oli 21.30, kesto 45 minuuttia, pakkaus ja takaisin Villalle, joka oli n. 10 minuutin päässä. Ja suorilta nukkumaan...

Tänään vuorossa taas Rixos Premium!

Tsaukki! Ja haleja Ilulle sekä kaikille muillekin =)

-Katra

1 kommentti:

 1. Ihana lukea näitä kirjoituksia, vaikka niin vähän kommentoidaan. Elän mukana matkassanne!
  Hienoa että kaikki on mennyt hyvin! Käy aivan kateeksi kun luen lämmöstä ja upeista paikoista,
  kun itse odotellaan koko ajan, milloin saisimme edes vähän lämpöä tänne Suomeen.
  Tsemppiä esiintymisiin ja kaikkea hyvää!

  t. Aila

  VastaaPoista