keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Around and around and around...(VALMIS)

Jotenkin, kun joka päivä pyörii samalla kaavalla ja hotellit vaihtuu, niin ei pysy enää yhtään perässä, missä mennään....Yritetän kuitenkin kirjata lyhyemmin jokaisesta hotlasta jotain. Kirjoitan tätä hieman väsyneenä klo 01.30 meidän internetbaarissa, joten teksti on sen mukaista =)

La
Lauantaina palasimme tuttuun ja ihanaiseen Rixos Premiumiin. Iso lava, ihanat puitteet, loistava buffetti ja mukava takahuone.


Buffettiin meno oli sangen mukavaa, kun keräännyimme aulaan juuri ennenkuin buffetin ovet avattiin. Orkesteri soitti ja lopulta kaikki tarjoilijat ja kokit muodostivat ns.kunniakujan vieraille ja taputtivat hurjasti kun kävelimme lävitse... tähän voisi jopa tottua ;):
.Buffetissa syödessämme yhtäkkiä pöytämme viereen tuli emokisu retuuttaen suussaan ihan pikkuruista kissanpentua. Emo selkeästi jätti pienen kisun, jonka silmät eivät olleet vielä edes auenneet, meidän turviimme ja lähti kerjäämään lähipöydistä ruokaa.

Su
Sunnuntaiaamuna nukuimme pitkään ja lähdimme vasta klo 3 aikaan kohti Calista - The glamour of Luxury hotellia.


Lava oli todella jees taas! Buffetti ihan loistava! esitys meni oikein mukavasti! Heh, alan toistaa itseäni.

Esityksen jälkeen Marc halusi 4 esiintyjää bilelavalle tekemääm led-freetä, joten minä, Kassu, Chris, Pinja ja Milla teimme jokainen pienet soolot. Sen jälkeen tavarat kasaan ja villalla nukkumaan.

Maanantaiaamuna Pinja ja minä lähdimme kävellen Belekiin (n.2 km) ostoksille.  Shoppailimme kaikkea tarpeellista ja tämän lisäksi myös PYÖRÄT! Jippii, nyt on helppo vain pyöräillä Belekiin tai rannalla! Varasimme myös ajat kauneushoitolaan keskiviikolle.


Maanantai-iltana esiinnyimme Cornelia De Luxessa
Lava oli selkeästi kaikista lavoistamme ylivoimaisesti pienin ja se aiheutti päänvaivaa, kun jouduimme säätämään paikkamerkkien ja järjestysten kanssa. Lopulta kuitenkin itse esitys meni mukavasti.
Treeniä treeniä

Takahuoneista kuitenkin hieman miinusta... Ei omia meikkauspisteitä, suihkuja nöööyyy....
Buffetteja en osaa enää edes laittaa minkäänlaiseen järjestykseen, sillä ruoat ja tarjonnat ovat valtavia ja upeita!
muutamia jälkkäreitä


Tiistaina valtasimme Sussesi Luxury Resortin
Rakkautta ruoan ja shown välissä

Sekä treeniä

Ehkä kaikista tähän asti nähdyistä hotelleista, pidin eniten juuri tästä. Kaikki hotellit ovat olleet isoja ja upeita, mutta tässä hotellissa oli jotain semmoista chill-out rentoilu meininkiä, mistä pidän. .. mm. vaahtobileet keskellä päivää...

Show rullaa mukavasti ilman sen kummempia isompia komplikaatioita. Hieno show meillä on kasassa!

Eilen eli keskiviikkona show vietiin Voyage Belek hotellin lavalle. Lava oli kenties karuin tähän mennessä olleista, vaikka itse hotelli ja buffetti olivatkin upeat. Ennen hotellille lähtöä kerkesimme tyttöjen kanssa shoppailemaan, syömään ja kaunistautumaan Belekissä.


Showssa jokaisella meillä on omat vastuualueensa. Esim. minä ja Annika vastaamme vaaterekeistä ennen ja jälkeen shown. Hoidamme kaikki vaatteet kuivumaan ja sitten asettelemme ne oikealla tavalla rekkeihin. Tämän lisäksi minä hoidan showrunin kirjoittamisesta backstagen seinälle sekä vastaan ylimääräisten iltapartyshowden kasaamisesta.  Pinja hoitaa Irenen kanssa led-välineiden latauksen, Niko on yhteyshenkilö hotellin ja meidän välillä, Milla hoitaa sytkärit ja sammutuspyyhkeet paikoilleen, Kassu vastaa pyroista ja löpöstä... jne. Kun jokaisella on omat vastuu alueensa, mitkä pitää hoitaa, hotelleilla pystyttäminen ja kasaaminen sujuu nopsaan ja mallikkaasti.
Space babes


Hieman toisenlaista perspektiiviä meidän showhun löytyy myös Pinjan blogista Duo Minjan blogiin tästä.


Tänään on ensimmäinen pilvinen päivä. Onneksi lämpötila pyörii jossain + 25 nurkilla ja lämmin tuuli tuntuu pehmeältä kosketukselta iholla. Pilvinen päivä on kuitenkin ajanut monta meidän showryhmästä datailemaan internetbaariin, sillä ylläri ylläri.. villalla ei vieläkään toimi netti. Olemme saaneet vastauksen, että netti tulee maanantaina. Vielä pitäisi kysyä, että mitä maanantaita he tarkoittavat... Maanantaita ennen joulua?

Meidän villalta hieman kuvia:

Etuovi
Yläterassi ja pooli

Tämmöistä tällä kertaa!

Pusuja ja haleja! Pikkukisuilta naukuja Ilulle!

-Katra

3 kommenttia:

 1. Moikka !
  Kyllä saat toistaa itseäsi, kun vaan muistat kirjoitella tänne. On niin mukava lueskella näitä, kun itsellä ei ole mahdollisuutta tulla sinne lämpimään. Täälläkin onneksi lämpötila on nousussa, täksi päiväksi luvataan 18C. Suomeen on aamulehden mukaan tulossa hellekesä. terkkuja sinne kaikille tutuille !!

  VastaaPoista
 2. Tämä jäi kesken, kun netti pätkästä. Kirjoitan myöh loppuun

  VastaaPoista
 3. Moikka !
  Kiva lueskella ja katsella kuvianne sieltä Turkista.

  T: Mummo ja Vaari

  VastaaPoista