perjantai 3. toukokuuta 2013

VAPAA


PÄIVÄ!

Se on tänään!

Normaalisti, vapaapäivämme on sunnuntaisin, mutta näin ennenkuin varsinainen turistikausi käy päälle vapaapäivät ovat vähän missä sattuu. Mutta tämä perjantainen vapaapäivä kyllä tuli tarpeeseen.

Eilen siis lähdimme Rixos Tekirova hotellille Kemeriin, jonne ajomatkaa oli n. 1,5 tuntia. Kun lopulta pääsimme paikan päälle, näkymä oli todella upea! Taas kerran hieno hotelli ja upeat puitteet.


Roudasimme tavarat paikalleen pukuhuoneisiin ja sitten nautiskelimme hetken ilmasta ja lämmöstä. Joimme kahvit ja kahlasimme jalkojamme merivedessä. Meillehän tämä oli sangen mukavaa, mutta valitettavasti äänimiehemme unohti jonkin tärkeän osan Villalle ja joutui matkustamaan edestakaisin saman matkan bussissa, jossa ilmastointi toimi vähän, miten sattui.

Päivisin lämpötila on siis jotain +30 nurkilla. Välillä lähemmäs +35, mutta illalla esiintyessä lämpötila tippuu noin + 20-25 nurkille, joka on yksinkertaisesti täydellinen esiintymisilma

klo 19 aikaan menimme syömään hotellin buffeeseen ja tuskin tarvitsee sanoa, että taas kerran oli aivan jumalaiset ruoat ja tarjonnat! Harmi, kun sieltä ei oikein kehtaa ottaa kuvaa!

Itse esiintyminen omasta mielestäni tänä iltana ei mennyt niin hyvin kuin ensi-ilta, mutta kaikki tulivat kiljuen kehumaan ja lopulta videoltakin itse tarkastasteltuna, erittäin hyvin meni!

Heti esiintymisen jälkeen Marc tuli sanomaan, että hän tarvitsee 4 tuli-ihmistä pyörittelemään freetä ja avaamaan bilelavan bileet, niinpä minä, Niko, Annika, Kassu ja Chris valmistauduimme heti esiintymisen jälkeen dippaamaan kamat uudestaan ja painelimme toiselle lavalle tekemään vapaa pyöritystä hetkeksi. Ja tämän jälkeen kuulimme, että seuraava päivä on vapaa!!! Kyseessä oli bilehotelli, joten saimme luvan liittyä porukan seuraan ja myös hyödyntää all inclusive mahdollisuutta. Niinpä muutama tunti otettiin ihan rennosti tanssilattialla, jonka jälkeen menimme syömään ja sitten bussi lähti takaisin kohti Belekiä.

Tämä päivä ollaankin sitten shoppailtu Belekissä ja pyöritty ympyrää.. Ihanaa! Nytkin istuskellaan paikallisessa ravintolassa ja chillaillaan =) Illalla tosin on muutamat koreotsekkaukset, mutta ei se mitään, nyt on VAPAAPÄIVÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti