torstai 2. toukokuuta 2013

Enskarii

Ensi-ilta on nyt iloisesti takana.

Eilen lähdettiin klo 14 ajamaan Antalyaan Royal Wings hotelliin. Kuljemme aina kahdella bussilla, joista toisella matkustavat esiintyjät ja toisella kamat. n. 40 minuutin matkan jälkeen kurvasimme Royal Wings hotellin pihaan.. Heti näki, että kyseessä oli taas hieno hotelli! ja sen myötä hieno ulkoilmateatteri!



Päivän ajan reenasimme tunnin mittaisen showmme pätkiä ja menimme koko homman kerran kokonaan lävitse, jonka jälkeen oli vuorossa syöminen.

Täytyy kyllä sanoa, ettei näissä viiden tähden hotelleissa, mitkään huonot ruoat ole ;). Taas kerran tuli vedettyä kaikenmoisia ruokalajeja ja jälkiruoaksi iso kasa isoja tuoreita mansikoita. NAM! Marc (pomo)naureskeli, että hänen pitää ostaa vaaka ja punnita tytöt ennenkuin lähtee ja sitten kun tulee takaisin. Vitsillähän hän sen heitti, mutta meillä on siis todella tiukat esiintymisvaatteet, että ylimääräisille pursuamille ei ole kylläkään tilaa...

Vaatteet kulkevat mukana aina kahdessa isossa rekissä. Toisissa tyttöjen ja toisissa poikien. Kaikilla on omat kohdat ja nimilaput sekä lokerot.



Pinja ja Milla välireenailee...

Ensi-ilta meni todella hyvin ja omalta kohdaltani ainakin ihan nappiin. Huih! Täytyy toivoa, että kaikki esitykset menisivät näin hyvin jatkossakin. Tällä hetkellä olen mukana alun käsitulikoreografiassa, UV-osion keiloissa sekä kepeissä, tuliosion faneissa että snakessa. Annikan kanssa sitten ensi viikolla vaihdetaan tulivannesoolopaikkoja.

Tänään mennään esiintymään toiseen Rixos Premium hotelliin Kemeriin, jonne on 1,5 tunnin ajomatka.

Tältä täällä näyttää tasan nyt:

Niko otti juuri kuvan...



Lähden valmistautumaan uuteen iltaan! Aurinkoa sinne! pusuja Ilulle!

-Katra





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti