tiistai 21. toukokuuta 2013

Huh, hellettä!

Viimeiset kolme päivää on ollut ihan käsittämättömän kuumia... Aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta ja lämpötila on noussut takaisin +35 tienoille. Aikas ihanaa!

Perjantaina siis odottelimme, että mikäköhän oisi päivän ohjelma ja lopulta neljän aikaan saimme tiedon, että perjantai on vapaa shown osalta, mutta Club Magic Life tarvitsee 6 bileshow esiintyjää. Niinpä meitä lähti esiintymään Chris, Kassu, Jonas, minä, Claudia, Abdul ja Damien. Kyseessä oli vain 10 minuutin show, jossa kolme meistä teki led-välineitä ja kolme tulta... ja parasta oli taas hotellin buffetti =D!



Lauantaina odottelimme tietoa päivän ohjelmasta koko päivän, kunnes neljän aikaan saimme soiton, että lauantai olisi vapaa ja saisimme ottaa ohjelmatoimiston bussin käyttöömme. 8 meistä päätti lähteä tarkastelemaan lähemmin Antalyaa.

Ensin menimme isoon ostoskeskukseen Terra Cityyn. Sieltä löysin tarvitsemani joogamaton ja pilatesnauhan.
Tämän jälkeen suuntasimme Atatürk parkiin, jossa oli aivan mielettömän ihana pitkä ostoskatu täynnä kaikkia kivoja putiikkeja. Ennen shoppailurundia kävimme kuitenkin syömässä.

Näkymä ravintolasta

Ruokailun jälkeen siis oli vuorossa ostoskatu! Kerkesimme käymään n. 5 putiikissa ja tytöt ostamaan kengät, kunnes huomasimme että putiikit alkoivat sulkea oviaan. Suurin osa putiikeista jäi siis toiseen kertaan.
Lähdimme metsästämään baaria, josta näkisimme euroviisufinaalin.

Turkki boikotoi tänä vuonna euroviisuja, niiden äänestyskäytännön vuoksi, joten kuppilaa ei ollut helppo löytää. Azerbaizanin kanava oli televisiokanavista ainoa, joka näytti viisut ja ravintoloiden kanavissa oli valehtelematta 500 eri kanavaa, emmekä tietenkään tienneet Azerbaizanin kanavan nimeä... niinpä jäi euroviisutkin väliin. Etsimiseen kyllästyneinä löysimme kivan pikkukuppilan, jossa viettää loppuaika.


Saavuimme Villalle n. klo 01 maissa ja riensimme Kurt-baariin tsekkaamaan vielä euroviisujen pistelaskun loppumetrit.

Sunnuntaina lähdimme kohti Marti Myra hotellia Kemeriin. Päivä oli uskomattoman kuuma. Ja kaikki huokaisivat helpotuksesta, kun pääsimme bussista ulos.

Amfiteatterin bäkkäri oli surkein tähän astisista. Yksinkertaisesti liian pieni ja täynnä ilmapalloja(!) joten jouduimme jättämään vaaterekit ja välineet ulos.

Kasasimme tavarat paikoilleen, hoidimme harjoitukset ja läpimenot, jonka jälkeen oli vuorossa buffetti. Kaikki lähtivät innolla kohti hotellin ravintolaa. Kasasimme lautaset täyteen ruokaan ja menimme pöytään. Istuin kasvot kohti ikkunaa, joten tyydyin tokaisemaan: Oho, mikä sadekuuro! Todellakin kunnon rankkasade hakkasi maata ikkunan toisella puolella... ja sitten se iski! Ei helkutti, kaikki vaatteet ja välineet ovat ulkona. Viisi meistä hyppäsi ylös ja lähti juoksemaan kohti amfiteatteria. Matkaa oli vain n. 200 m ja jokainen juoksi, minkä kintuista pääsi... Mutta ei auttanut, olimme paikalla liian myöhään. Vaatteet ja välineet olivat märkiä, ja me läpimärkiä. Koko loppuilta menikin välineitä kuivaillessa märissä vaatteissa.

Itse esitys meni ihan uskomattoman hienosti! Yleisö nousi seisomaan ja bravot täyttivät koko katsomon! Valitettavasti märissä vaatteissa hengailu teki tehtävänsä ja kolme meistä on tällä hetkellä flunssassa. Minä mukaan lukien.

Maanantaina esiinnyimme Cornelia De Luxessa taasen. Esiintyminen ja kasaaminen meni vanhalla tutulla rutiinilla. Tämän jälkeen oli vuorossa vielä party show, johon tällä kertaa lähtivät Kassu, Pinja, Milla, Irene ja Chris.

Tänään (tiistaina) on vuorossa Süssesi hotelli! Palataan tämän päivän tunnelmiin hieman myöhemmin!

Haleja ja pusuja!

-Katra

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Vesi on parempaa sisäisesti nautittuna, kuin isoja määriä pinnallisesti. Parantukaa pian!
  Terveisiä Tesoman helteestä (+24C)

  Mummo ja Vaari

  VastaaPoista
 2. Terkkuja kaikille sinne Turkkiin !
  Täällä elämä rullaa aikaslailla entiseen malliin. Sellaisia muutoksia tietysti, että teillekin muuttaa uudet asukit nyt perjantaina ja samana päivänä haen Ilun viikonlopuksi. Yritetään tehdä jotain kivaa.

  T: Isä & Tarja

  VastaaPoista