perjantai 17. toukokuuta 2013

Turkki + aikataulut = ?

 Kolmen päivän (su-ma-ti) yllärivapaat:

Mitä showihmiset tekevät vapaapäivinään? No reenaavat tietysti.

Hieman pariakroa Annikan kanssa.


Yleistä puistokivaa


Illalla vähän euroviisukisakatsomoa:

Ja sitten takaisin showden pariin!


Ke 15.5

Keskiviikkoaamuna repäisin ja painelin Belek Fitness centeriin Kassun kanssa. Ostimme salikortit 2 kk:deksi. Siitä lähtien aamurutiinit ovatkin muuttuneet  hieman. Aamulla 9:ltä ylös, aamukahvi altaalla, pyörällä salille klo 10, 1,5 tuntia salirääkkiä, pyörällä takaisin ja altaalle uimaan sekä löffimään. Ihan parasta! Pysyy mieli virkeänä ja kroppa kunnossa.

Tällä hetkellä meidän pitää olla lähtökunnossa tavaroiden kanssa klo 15. Vielä pari uutta hotellia on läpikäymättä, mutta niiden jälkeen homma alkaa pyörimään alusta ja hotellit ovat tuttuja, silloin riittää että lähdemme vasta n. klo 18 aikaan.


Keskiviikkona oli vuorossa meille uusi lava: Sueno side.


Vaihdamme Annikan kanssa paikkoja vannesoolossa viikon välein, joten tuolloin alkoi minun viikkoni vannesoolojen parissa. Kivaa... ja jännää!!

Tässä muutama photo Sueno Side showsta:

Kaikki kuvat löytyvät täältä Sueno hotels Phoenix Firedancers kuvat

Valmistautumista ennen sooloa
Vannesoolon aloitus


Abdul

Niko & Kassu
Irenen silkit
Meidän Light vision vasemmalta oikealle: Annika, minä, chris, Pinja, Claudia (takana roboteissa; Kassu ja Niko)

Jonas ja cyr-rengas

Milla & PinjaTyttöjen fanitTuplakeppi

Lopun snakekoreo

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, meillä on hieno show! Yleisö nousi showjälkeen seisomaan ja taputtamaan. Ja eilen kertoi ohjelmatoimiston johtaja, että olemme yksi kovimmista vetonauloista Antalyassa. =)

Torstaina lähdimme kohti Rixos Tekirovaa Kemeriin, jossa olemme jo kerran esiintyneet. Tuttu lava ja hyvät ruoat! Lisäksi saimme ihanaisen Satyan mukaan joukkoihimme. Satyan special act (erikoistaito tms.) on multihooping eli monen vanteen pyöritys samaan aikaan ja täytyy kyllä sanoa, että Satya on yksinkertaisesti johtavimpia multihooppaaja maailmassa. Uskomattoman taitava ja niin ihanan aurinkoinen ihminen =)!Nyt on koko porukka kasassa! Nöyrästi käytän koko kesän vannereenailuun Satyan opeilla. Ai juu, ja tämän lisäksi saan ostaan yhden Satyan tulivanteista. Eilen kokeilin yhtä niistä soolossani ja oli mielettömän ihanaa tehdä vanteella, joka ei käytännössä paina mitään.


Tänään (pe 17.5) en tiedä, mitä taasen tapahtuu. Varsinainen high season eli turistikausi alkaa kesäkuun alussa ja sen vuoksi meillä on nyt toukokuussa päiviä, jotka eivät ole täysin lukkoon lyötyjä. Ylimääräisiä vapaapäiviä siis satelee silloin tällöin. Mutta jos tänään ei ole showta, käytämme koko iltapäivän Satyan reenauttaumisessa sisään koreoihin... ja myös reenaamme itse samalla. Eilinen Tekirovan show ei ollut ns. timmimästä päästä. Paljon typeriä pikkuvirheitä sattui. Yleisö tuskin tätä huomasi, mutta me huomasimme ja sehän riittää...Kenties se, että olemme tehneet samaa showta lähes joka päivä ja reenanneet useita kertoja tämän lisäksi, on tehnyt aivoista mössöä ja skarppiudelta on lähtenyt terä. Nyt tarviii siis skarpata! Reenata lisää vai relata täysin? Jompi kumpi varmaan auttaa.... =D

Pieni Turkki-vinkki: Turkkilaista ruokaa jo 3 viikkoa putkeen syöneenä, suosittelen kokeilemaan Köfteä, mitä myydään joka ravintolassa... Erittäin hyvää!

Nyt lähden tsekkaamaan, mikä on illan ohjelma... Jos joku jo tietäisi.. Aikataulujen suhteen meille yleensä todetaan lyhyesti: This is Turkey and Turkish Schedule...

Meksikossa taisi olla hieman samanlainen aikataulu-mentaliteetti ;)

Heippatihei ja pusuja Ilulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti