torstai 28. elokuuta 2014

Singapore Night Festival ja Earth Harp

Saavuttiin Singaporeen tiistaina n. klo 12 aikaan päivällä. Lentokentällä hommat sujui jälleen enemmän kuin mallikkaasti ja kuskikin oli valmiina odottamassa meitä nimikylttien kanssa kentän ulkopuolella. Kamat autoon ja kohti Royal Queen hotellia, jossa pomo jo meitä odotteli. Loppuryhmä saapuisi vasta yöllä.

Pikaisen hotellitsekkauksen jälkeen lähdettiin katsastamaan esiintymisalue, joka on onneksi aivan hotellin vieressä.

Esiinnymme Singapore Night Festivaaleilla perjantaina sekä lauantaina. Erikoista keikasta tekee William Close ja Earth harp. Osa saattaa muistaa miehen USA:n Talentin finaalikolmikosta.


William on kehittänyt itse tuollaisen ison harppusoittimen, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Harpun kielet on viritetty kiinni museoon kattoon. Me esiinnymme vastapäisellä lavalla museon edustalla samalla kun William soittaa... Yöllä harpun kielet on valaistu, joten uskon shown näyttävän aikas komealta.


Earth harp

Singaporen kansallismuseoLoppupärätyksenä koko showlle on suunnitteilla, että tekisimme viiden esiintyjän voimin loppupyrot museon katolla. Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Vielä on hieman pohdinnan alla, kuinka meidät saataisiin turvallisesti kiinnitettyä kaiteelle =D.

Tässäkö?


Taustalla kuuluisa Singaporen laivatalo

Esiintymistsekkailun jälkeen oli vuorossa ruokailua.. Joka paikassa löytyy ns. Food courteja eli isoja ravintoloita, joissa on erilaisia tiskejä mm. tiski intialaiselle, kiinalaiselle, japanilaiselle, thaimaalaiselle, koreolaiselle, malesialaiselle ja western ruoalla.... Voin kertoa, että tekee tiukkaa valita. Kaikki näyttää niiiiin hyvältä ja sen lisäksi on vielä edullista.

Tiskit jatkuu vielä pitkälle...


Ruoan jälkeen huippuhyvää kahvia

Koska tosiaan loppuryhmä saapuisi vasta yöllä, lähdimme illan suussa syömään ja katsastamaan Singaporea... Sen kyllä huomasi heti, että ilmasto oli paljon kuumempi ja kosteampi kuin Balilla....

Riverside dining

Jokilaivoja, livemusiikkia, ravintoloita...

Ihan joka kulmassa livemusaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti